ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ CYPRUS FROM AIR

Γέμιζε το χρόνο σου με αυτά που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, θα διευρύνουν τους ορίζοντες σου, θα σε γεμίσουν με ευχάριστες αναμνήσεις και υπέροχες εικόνες και θα τα συζητάς με τον ίδιο ενθουσιασμό όσος καιρός κι αν περάσει.

Η Cyprus From Air μετά το πετυχημένο βραδινό περπάτημα στο Τρόοδος, ετοιμάζει την επόμενη απόδραση κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Στις 22 Σεπτεμβρίου μας προ(σ)καλούν να τους ακολουθήσουμε στο εντυπωσιακό, με την άγρια ομορφιά του Τισσιά της Μαδαρής για μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Αν σας μαγεύουν οι μύθοι αλλά και οι ιστορίες με τους 12 Θεούς του Ολύμπου, τότε αξίζει να δοκιμάσεις τη διαδρομή παρέα με την Cyprus From Air.

Όπως αναφέρουν σε πρόσφατο post τους στο facebook: 

 

Τεισιά της Μαδαρής νυχτερινό περπάτημα 5.χλμ … Στις 22 του μηνός έχουμε πάλι πανσέληνο , οπόταν αν είστε ανω των 18 , σας προσκαλούμε ξανά για ένα ακόμα μαγικο νυκτερινό περπάτημα.

Αφετηρία – briefing .. Εκκλησιά του χωριού Χανδρια ( μετα την Κυπερουντα ). 4¨30 , Σας υποσχόμαστε απίστευτη θέα με το φως του φεγγαριού…. Θυμάστε ότι μόνο κόκκινα φαναράκια επιθυμούμε να έχουμε στην διαδρομή , ένα σακουλάκι φυτόχωμα δίκης σας επιλογής και μεγέθους είναι απαραίτητο για την συμμέτοχη σας.

Οχι βαμβακερά ρουχα , Τα παντελόνια Ντζιν και οι βαμβακερές παραλλαγές είναι η χειρότερη επιλογή για περπάτημα , προτιμήστε ορειβατικο παντελόνι η οτιδήποτε είναι συνθετικο. Παπούτσια : ορειβατικά μποτάκια ( αν έχετε έρθει και σε προηγούμενα περπατήματα μας και θα έρθετε και σε επόμενα καλά είναι να εφοδιαστείτε με ορειβατικά μποτάκια ) δεύτερη επιλογή Άρβυλα και τελευταία επιλογή τα αθλητικά. ( τα αθλητικά δεν υποστηρίζουν τον αστράγαλο , δεν παρέχουν κρατημα στα βράχια , και πολλά από αυτά δεν είναι εξολοκλήρου συνθετικά με αποτέλεσμα να μην στεγνώνουν όταν βραχούν. Κάλτσες , συνθετικές η μάλλινες. Δοχείο για νερο ( παγούρι ) , μικρο σακίδιο με το σνακ σας , και το αδιάβροχο σας.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει με σημεία θέας του μονοπατιού Δοξα σι ο Θεος για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα . Έπειτα θα συνεχίσουμε στο μονοπάτι Τισσια της Μαδαρης κοντά στο πυροφυλάκιο. Υπάρχουν μικρού μήκους ανηφοριές και κατηφοριές, οι οποίες όμως δεν είναι ιδιαίτερα κουραστικές και σε μερικά σημεία έχουν κατασκευαστεί σκαλοπάτια και αρκετές ξερολιθιές από το 1993 που κατασκευάστηκε το Μονοπάτι.