ΤΟ CHOCOLATE PARK ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ένα πάρκο γεμάτο σοκολάτες, μπισκότα, καραμέλες. Μάθε το πού, το πότε και το πώς!

Ό,τι όλοι αγαπάμε τη σοκολάτα είναι δεδομένο, ό,τι όλοι θα τιμήσουμε το πάρκο σοκολάτας που θα λειτουργήσει στη Λευκωσία και αυτό είναι δεδομένο. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα, είναι το πόση σοκολάτα θα αντέξουμε να καταναλώσουμε εκείνη την ημέρα!

 

 

Όπως και να έχει σίγουρα το εντυπωσιακό Chocolate Park που έρχεται στη Λευκωσία στις 15 Νοεμβρίου, είναι το πιο γλυκό και το πιο πολυαναμενόμενο event του φθινοπώρου.

Η Λευκωσία γίνεται Πρωτεύουσα της Σοκολάτας για την Ευρώπη και στις 15 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται το Chocolate Park, η μεγαλύτερη σοκολατένια πόλη, με σοκολατένια κοιλάδα, με σοκολατένιους καταρράκτες, με εργοστάσιο σοκολάτας και σπίτια από κουφέτα!

 

Τόση σοκολάτα ούτε στα όνειρά μας!

Το Chocolate Park είναι ένας πραγματικά παραμυθένιος κόσμος γεμάτος από σοκολάτες, μπισκότα, γλυκά, καραμέλες, εργαστήρια, σπάνια εκθέματα και φυσικά απίθανους ήρωες που καλωσορίζουν με φανταστικά παιχνίδια και απίθανες δραστηριότητες, τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες τους σε μια μυστική πόλη της σοκολάτας!

 

Μία μαγική στάση Μετρό είναι το σημείο συνάντησης. Ο χώρος αναμονής της παράξενης και πολύχρωμης αποβάθρας είναι ασφυκτικά γεμάτος με χαρούμενους ταξιδιώτες, ενώ εκατοντάδες ανυπόμονες παιδικές φωνές και γέλια να κυριαρχούν παντού. Τα γιγάντια εκθέματα σοκολάτας και μπισκότων που βρίσκονται στον χώρο, αποτελούν τα καλύτερα σημεία φωτογράφισης για τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Το ταξίδι για την πόλη της Σοκολάτας στο Chocolate Park ξεκινάει… αναχώρηση σε 1 ζαχαρόλεπτο!

 

Μέσα στις γεμάτες μυστήριο αποβάθρες του υπόγειου τρένου η Ιστορία του πολύτιμου Κακάου και της λαχταριστής Σοκολάτας επιβάλλουν μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στο παρελθόν. Οι επισκέπτες του νέου μεγάλου θεματικού χώρου «Chocolate Park» ανακαλύπτουν τα μυστικά του κακαόδεντρου, τις τεχνικές της επεξεργασίας του και τις απίστευτες και απίθανες δεκάδες ιστορίες που συνέθεσαν τον μύθο εξάπλωσης της σοκολάτας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διαδραστική ξενάγηση είναι γεμάτη από απίστευτους θρύλους που ενώ μοιάζουν με ψέμα, είναι απόλυτα αληθινές!

 

Λίγο παρακάτω η περιπέτεια ξεκινάει με μια πρώτη δύσκολη αποστολή για όλους. Τα δάση του Αμαζονίου αλλά και οι τεράστιες φυτείες κακάου κινδυνεύουν από την αλόγιστη ανθρώπινη παρέμβαση και από την κλιματική αλλαγή του πλανήτη. Μπροστά οι μικροί… λίγο πιο πίσω οι μεγάλοι και όλοι μαζί με τους ιθαγενείς «ξεναγούς» διασχίζουν μια πραγματική Φυτεία Κακάου γεμάτη από περίεργους ήχους, παράξενο φως, παπαγάλους που μιλάνε και άλλα άγρια ζώα. Εκεί η δουλειά της καλλιέργειας και της παραγωγής είναι σκληρή. Οι επισκέπτες οδηγούνται στο παλάτι του φημισμένου βασιλιά της σοκολάτας Μοντεζούμα και παρακολουθούν μια σύντομη διαδραστική ταινία με πολύ χιούμορ. Όλοι μαζί ανακαλύπτουν κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια της διαδικασίας που οδηγεί από το δέντρο και τον καρπό στην πραγματική σοκολάτα που όλοι αγαπάμε!

Πηγή: https://www.checkincyprus.com/