ΤΟ LA CALMA SPA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πόσο υπέροχο να ξέρεις ότι καταλαβαίνουν τις ανάγκες, τα θέλω σου, τα πάνω, τα κάτω σου και κυρίως, το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά και να προσπαθείς να βρεις χρόνο και για σένα.

Ο μόνος σύμμαχος σου σε αυτό το θέμα, μπορεί να είναι μια γυναίκα που σε νιώθει και μπορεί να σε καταλάβει. Γιατί όπως κι εσύ, τρέχει και η ίδια για να τα προλάβει όλα σε μια ασταμάτητη, γεμάτη καθημερινότητα.

 

Η Κατερίνα Παυλίδου γνωρίζει αρκετά καλά τι σημαίνει να είσαι μητέρα, να δουλεύεις και να έχεις ένα σωρό πράγματα μέσα στο κεφάλι σου για να προλάβεις!

Κι έτσι, όταν δημιούργησε το La Calma Spa, φρόντισε να μην σε παραμελήσει. Το αντίθετο μάλλον. Φρόντισε να μην σου λείπει τίποτα και να ανανεώνεσαι πλήρως όταν θα πηγαίνεις στο χώρο της!

Επιλογές που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου. Γιατί χρειάζεσαι κι εσύ κάποιον να σου δείξει πως σε νοιάζεται, ότι ενδιαφέρεται για τη ξεκούραση σου, ότι μπορεί να γνωρίζει τα θέλω σου και να συμβάλλει στο να απολαύσεις κι εσύ λίγες στιγμές χαλάρωσης!

Γιατί στο κάτω κάτω, σου αξίζει, για να φορτίσεις μπαταρίες και να επιστρέψεις ακόμη πιο δυναμική!

Στο La Calma Spa μπορούν να σε ανανεώσουν με μασάζ, θεραπείες σώματος, προσώπου και ότι άλλο εσύ θα επιλέξεις από τον κατάλογο τους που περιέχει τα πάντα για την ομορφιά και την ευεξία μας.

Κλείσε το ραντεβού σου, κάνε μια επίσκεψη και θα δεις πως θα γίνει ο αγαπημένος σου χώρος όταν αισθάνεσαι τα πάντα γύρω σου έντονα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25774777