ΤΟ SHOP & SHIP ΣΕ ΠΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ APP ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

Η αγαπημένη σου Αθήνα και όχι μόνο, ένα βήμα ακόμη πιο κοντά σου για ανεπανάληπτες στιγμές και ατελείωτες online αγορές!

Πώς μπορείς να αποκτήσεις δική σου διεύθυνση στην Ελλάδα για να φαίνεσαι ως ντόπιος αγοραστής και να επωφελείσαι από τις προσφορές τόσο στις αγορές όσο και στην αποστολή των θέλω σου;

Πολύ απλά!

Κατέβασε σήμερα το Shop and Ship application στο κινητό σου, κάνε τη δια βίου εγγραφή σου και δες στην οθόνη σου όλες τις διευθύνσεις που σου παραχωρούν σε όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι αμέσως προς όφελος σου αφού αποκτάς αμέσως διευθύνσεις σε Αγγλία, Αμερική, Κίνα, Ιταλία, Καναδά και πολλές άλλες χώρες.

Ιδιαίτερα με τη διεύθυνση σου στην Ελλάδα, έχει και προσφορά για αυτή την περίοδο, την οποία αξίζει να δοκιμάσεις ενώ θα επωφεληθείς εάν έχεις και οικογένεια ή φίλους που σπουδάζουν και χρειάζονται κάτι για να τους στείλεις.

Χρησιμοποίηστε την υπηρεσία Shop and Ship και πληρώστε €10 αντί για €13 για το πρώτο 0,5kg και €2 αντί για €7 για κάθε επιπλέον 0,5kg

Μπορείς να κατεβάσεις το Shop & Ship application στο κινητό ή να πάρεις τηλέφωνο στο 77771700 για να λύσουν κάθε απορία σου.