ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ MO NAILS ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΛΕΝ ΟΡΟΣ

Η πετυχημένη και υπέροχη επιχειρηματίας Μαρλέν Όρος, μας ξεδιπλώνει το success story του brand Mo Nails που αγαπήθηκε τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό! 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νότια Αφρική από γονείς Πορτογάλους.

Σπούδασα Business (MBA) όμως ήμουν πάντα παθιασμένη με την τέχνη και ιδιαίτερα τα όμορφα χέρια και άκρα τόσο στους άντρες όσο και τις γυναίκες. Τα χέρια, είναι καθοριστικό σημείο για κάθε άτομο ενώ κουβαλούν τόσα πολλά για την ιστορία του καθενός μας.

Όταν παντρεύτηκα Κύπριο, μετακόμισα στο νησί όπου ήθελα να δημιουργήσω και την καριέρα που τόσο ονειρευόμουν και αγαπούσα! Ένα επάγγελμα που θα το αισθανόμουν περισσότερο ως χόμπι και όχι full time δουλειά!

Κάπως έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά και να αφοσιωθώ στον κόσμο της ομορφιάς χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα περιποιημένα άκρα.

Η τέχνη στα νύχια είναι στις μέρες μας απόλυτα συνυφασμένη με τη βιομηχανία και τον κόσμο της μόδας και ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας.

Τα πολύχρωμα άκρα συνδυάζονται με εκατομμύρια στυλ τα οποία είναι άλλοτε κομψά, άλλοτε μοναδικά, ρομαντικά και πάντα υπέροχα! Τα όμορφα περιποιημένα άκρα, ερμηνεύουν  χωρίς καμία αμφιβολία τη θηλυκότητα στον απόλυτο βαθμό.

Για 10 χρόνια ήμουν αντιπρόσωπος ενός φημισμένου brand. Σε ένα μικρό νησί όπως η Κύπρος, είχα καταφέρει να βρίσκομαι στο TOP 5 των αντιπροσώπων του εξωτερικού και το νούμερο ένα στην Κύπρο.

Είμαι πάντα πρόθυμη να συμμετάσχω σε διάφορα events που γίνονται στην υπέροχη Κύπρο. Το να συναντάς κόσμο, να δημιουργείς νέες φιλίες είναι κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο. 

Το 2015 διακρίθηκα ως Επιχειρηματίας της Χρονιάς και ήταν μια ευχάριστη Έκπληξη για μένα και μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αφού έκανα ένα μικρό διάλειμμα από τον κόσμο των επιχειρήσεων, αποφάσισα ότι είχε φτάσει η στιγμή να πραγματοποιήσω ένα όνειρο μου. Να δημιουργήσω το δικό μου Brand με στόχο να φτάσει σε όλο τον κόσμο. Ένα brand που να απευθύνεται τόσο σε άντρες και γυναίκες και το οποίο θα αγκάλιαζαν οι επαγγελματίες του χώρου. Υπήρξα και η ίδια nail Artist για τόσα χρόνια και γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι ένα προϊόν να αφήνει ευχαριστημένους τόσο τους επαγγελματίες όσο και τον κόσμο που θα του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης δείχνοντας την προτίμηση του κάθε φορά.

Έχοντας πάντα στο μυαλό μου το θέμα υγεία, καθώς και την ασφάλεια αλλά και με γνώμονα να είναι ένα προϊόν βιολογικό και οικολογικό για τα χέρια και τα πόδια δημιουργήθηκαν τα Mo Nails.

Με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε 6 χώρες και άλλες τόσες πωλήσεις παγκοσμίως, ο κόσμος των Mo Nails μεγαλώνει αρκετά γρήγορα. Νιώθω περήφανη  γιατί ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα.  

Είναι υπέροχο συναίσθημα να γνωρίζεις τι θέλεις και να εργάζεσαι για αυτό με στόχο να αγγίξεις το 99% της επιτυχίας. Και γιατί λέω 99% κι όχι 100%; Γιατί πρέπει πάντα να είμαστε ρεαλιστές. Το να αφήνεις ευχαριστημένους συνεργάτες και πελάτες σε ένα νέο brand είναι το σημαντικότερο. Το να γνωρίζεις το προϊόν σου και το τι προσφέρει, σε κάνει να αισθάνεσαι απόλυτα σίγουρος και αισιόδοξος ότι άγγιξες με επιτυχία το στόχο σου.

Αυτό το ταξίδι είναι μια υπέροχη διαδρομή και οφείλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλα τα στάδια. Άξιζαν οι θυσίες, το τρέξιμο, τα πάντα!  

Τα Mo Nails μόλις αρχίζουν ένα νέο κεφάλαιο με το franchise MO ECO Beauty το οποίο άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Λεμεσό! Αυτό το κατάστημα το χειρίζομαι η ίδια, ναι η Μαρλέν έχει επιστρέψει δυναμικά και πρόκειται για ένα Unisex χώρο που προσφέρει Μανικιούρ και Πεντικιούρ καθώς και υπέροχα nail art! Πολύ σύντομα θα έχουμε Pop Up καταστήματα σε Malls και στόχος να κατακτήσουμε μέχρι το καλοκαίρι και την αγορά στο εξωτερικό.

Η επαγγελματική σειρά MO ECO Nails μεταφέρεται και μεταπωλείται αποκλειστικά από την Αντιπρόσωπο στην Κύπρο Μαριάννα Χρίστου.

Πριν από μερικές μέρες, ήμασταν καλεσμένες στην εκπομπή του Ρικ1 Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα, όπου παρουσιάσαμε την συλλογή Άνοιξη 2019! Φέτος τα Pantone χρώματα όπως το κοραλλί θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και δεν βλέπω την ώρα να σας παρουσιάσω τις ολοζώντανες αποχρώσεις μας που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Η συμβουλή μου σε όλους είναι να φροντίζουμε πάντοτε τα άκρα μας αφού πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό σημεία στο σώμα μας. Τα πόδια μας είναι αυτά που μας πάνε παντού και τα χέρια μας κάνουν τόσα πολλά για εμάς! Να τα περιποιείστε, να τα φροντίζετε και να χρησιμοποιείται πάντα αξιόπιστα προϊόντα.

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης και μαθαίνετε πάντα πρωτοι όλα τα νέα μας καθώς και τα πάντα για τις νέες μας συλλογές!