ΦΕΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ

Τεράστια ευκολία με τον κόσμο των social media που ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με τις ευχές. 

Δεν χρειάζεται να θυμάσαι γενέθλια, δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο να πάρεις τηλέφωνο για να πεις αυτό που θες. Και τα όμορφα λόγια από φίλους, γνωστούς και συγγενείς, είναι στις μέρες μας περισσότερα από ποτέ. Και ναι, σου δίνουν απέραντη χαρά να διαβάζεις ευχές και να τις βλέπεις είτε στο timeline είτε σε μήνυμα στο inbox. 

 

Να μωρέ όμως, μου φαίνεται το έχω χορτάσει και φέτος, απο τη δική μου μεριά λέω να το χειριστώ αλλιώς. Λέω να σηκώσω το ακουστικό και να ακούσω στην άλλη γραμμή τα αγαπημένα μου πρόσωπα να μου δίνουν και να ανταποδίδω στις ξεχωριστές τους ευχές. Θέλω να ακούσω τη συγκίνηση στη φωνή τους και το αυθόρμητο γέλιο από τα αστεία που θα τους λέω. Θέλω να με αγγίξει η χροιά τους και με αυτή, να αρχίσω με τον καλύτερο τρόπο το 2019! Γεμάτο αγάπη, ενέργεια, ενθουσιασμό.

 

Όπως παλιά! Τότε που τα λόγια έβγαιναν αβίαστα μέσα από τα χείλη μας και δεν γράφονταν πίσω από οθόνες κινητού. Ναι αυτές τις γιορτές θα δείξω αγάπη με πράξεις! Θα αφιερώσω χρόνο να πάρω τηλέφωνο αυτούς που αγαπώ!