ΧΑΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Η Λεμεσιανή που κλέβει της εντυπώσεις με το στυλ, τις γνώσεις της για την μόδα, το πάθος της για το χώρο αλλά και την προσωπικότητα της.

Γράφει η Μέλανη Νικολάου

 

Η γνωστή επιχειρηματίας είναι η ιδιοκτήτρια του FULLAH SUGAH στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό όπου άνοιξε στις 21 Ιουνίου 2013 και μέχρι σήμερα είναι ένα απο τα πιο must καταστήματα για κάθε γυναίκα.

Με μεγάλη παρουσία στον κόσμο της μόδας  απο το 1936 μέχρι σήμερα η FULLAH SUGAH είναι πλεον μια αλυσίδα 20 καταστημάτων. Παρέχει κάτι διαφορετικό αλλά και οικονομικό που δίνει στις γυναίκες το στυλ που τους ταιριάζει.

 

Εκεί θα βρείς ότι και να ψάχνεις για ένα μοναδικό, αξέχαστο καλοκαίρι και βεβαίως με προτάσεις που ολοκληρώνουν μοναδικά το στυλ, όπως σάνδαλα, τσάντες και αξεσουάρ με boho χαρακτήρα και ταυτόχρονα δυναμισμό, στοιχεία τα οποία δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Η Χάρις Χριστοφόρου, μέσα από τις συλλογές Fullah Sugah, προτείνει προτάσεις για κάθε τύπο γυναίκας και βεβαίως, κάθε ηλικία!

Η τεράστια επιτυχία του καταστήματος στο νησί μας οφείλεται στην Χάρις Χριστοφόρου, αφου το πάθος και η όρεξη της για δουλεία σε συνδυασμό με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσα από την εμπειρία της, την κατατάσσουν σε μια από τις γυναίκες που κινούν τα νήματα της μόδας στο νησί μας.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε τη μεγάλη της αγάπη στο να οργανώνει events και Fashion Parties στο νησί, μαζεύοντας αρκετούς celebrities!