«ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑ» ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Χθες κατέρρευσα για πρώτη φορά»: Νοσοκόμα συγκλονίζει με μια και μόνο ανάρτηση -Αφυπνίζει με τα λόγια της

Φαίνεται ότι, ο κόσμος ακόμα δεν έχει πάρει σοβαρά την ανάγκη να μείνουμε σπίτι, ώστε να καταπολεμηθεί η παύση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον κόσμο.

 

Παρά τις οδηγίες να μείνουμε σπίτι, πολλοί είναι εκείνοι που τις αγνοούν και δεν τις παίρνουν στα σοβαρά, με αποτέλεσμα η πανδημία να συνεχίζεται. Ειδικοί, γιατροί και νοσοκόμοι, έχουν πει με κάθε πιθανό τρόπο ότι το σοφότερο πράγμα που μπορούν να κάνουν όλοι, ακόμα και αν δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, είναι να μείνουν σπίτι.

 

Γι’ αυτό λοιπόν και η Ιρένε, γράφοντας στο ιταλικό πόρταλ για νοσηλευτές NurseTimes, είπε ότι δεν άντεξε, βλέποντας τον κόσμο στους δρόμους να μην ακολουθεί τις οδηγίες, και κατέρρευσε.

 

«Χθες είχα την πρώτη ψυχολογική κατάρρευση. Έκλαψα πάρα πολύ γιατί ενώ γυρνούσα στο σπίτι από τη δουλειά, η πόλη ήταν γεμάτη κόσμο. Μένω κοντά σε ένα μεγάλο πάρκο και περνάω από μπροστά του για να φτάσω σπίτι.

 

Υπήρχαν παρέες ανθρώπων που έκαναν γυμναστική, άλλοι που βγήκαν για τρέξιμο με τον σκύλο (τουλάχιστον τρεις). Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει να παρατηρείται έλλειψη από υλικό για τη δική μας προστασία. Δεν καταλαβαίνετε ότι, σκοπός δεν είναι να προσπαθείτε βρείτε το παραθυράκι, που θα δικαιολογήσει ότι βρίσκετε έξω, αλλά πρέπει να μείνετε σπίτι. Τελεία και παύλα! Μείνε στο σπίτι! Μείνετε στο σπίτι!» είπε η Ιρένε.

Στη φωτογραφία της που ανέβασε το πόρταλ στη σελίδα του στο Facebook, κρατά ένα σημείωμα, το οποίο γράφει: «Όποιος λέει “σε μένα δε θα συμβεί ποτέ” θα είναι ο επόμενος που θα νοσήσει. Μείνετε στο σπίτι».

Πηγή: bovary.gr