ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ DOLCE

Έχει καταφέρει πολλά φτιάχνοντας έναν υπέροχο χώρο για να παιρνούν όμορφα τα παιδάκια όταν βρίσκονται στο νηπιαγωγείο της, να μαθαίνουν πράγματα και να δημιουργούν αναμνήσεις στη σχολική αυλή που θα θυμούνται για μια ζωή.

Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις με παιδιά, είναι όμως ότι καλύτερο εάν αυτό το λειτούργημα είναι και όλη σου η ζωή. Και η Χριστίνα Μιχαήλ από το Νηπιαγωγείο Ζουζουνομπερδέματα, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της πουθενά αλλού, παρά περιτριγυρισμένο από παιδικές φωνές και χαμόγελα που της δίνουν ζωή!

 

Η ίδια μίλησε στο Dolce και μας είπε πόσο πολύ λατρεύει το λειτούργημα της.

«Τα παιδια ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε στη ζωη. Ειναι η χαρα της ζωης!!! Εισπραττω τοση πολλη αγαπη απο τα μικρα μου αγγελουδια στο χωρο του επαγγελματος μου. Πραγματικα ειμαι ευλογημενη!!! Τι ζητουν; Πανω απ’ολα ΑΓΑΠΗ. Μολις κερδισεις την εμπιστοσυνη τους και νιώσουν αγαπη και ασφαλεια κοντα σου,τοτε κι ‘αυτα σου δινουν οτι πιο ομορφο εχουν…Αυτην την αγνη και ειλικρινη αγαπη. Γι’αυτο τα λατρευω. Κι αυτα το ιδιο λογω του οτι εκτος απο καλη δασκαλα ειμαι και τρελή δασκαλα….Αρα κανουμε τις δικες μας τρελλες και περναμε ΤΕΛΕΙΑ».