ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Όλη η Κύπρος μιλά για την Χρυστάλλα Κλεάνθους!

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογράφος: Βαρβάρα Πουρούτη

Μακιγιάζ: Aether Beauty Center με προϊόντα Nee Make Up Milano

 

Όλη η Κύπρος μιλά για την Χρυστάλλα Κλεάνθους! Την Europa Lash Educator από τη Λεμεσό, η οποία κάνει πραγματικότητα τα θέλω και την επιθυμία της κάθε γυναίκας για εντυπωσιακές, μεγάλες, πλούσιες βλεφαρίδες με τα τέλεια αποτελέσματα να φαίνονται στο σαγηνευτικό βλέμμα μας που θα ζήλευαν και οι σταρς του εξωτερικού!

 

Η Χρυστάλλα Κλεάνθους είναι η μοναδική Κύπρια με εξειδίκευση lash educator σε μια από τις καλύτερες σχολές, την VLV Lashes Academy που αξίζει να γνωρίζεις ότι κατατάσσεται στην πρώτη θέση των εξειδικευμένων σχολών για επαγγελματίες στα Βαλκάνια, με εκπαιδευτική δραστηριότητα σε πάνω από 28 Ευρωπαϊκές χώρες. Με εκπαίδευση από τη μέντορα της, την Lioutmila Vertikova, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον τομέα της χαρίζοντας το αποτέλεσμα με εντυπωσιακές βλεφαρίδες που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

Οι βλεφαρίδες είναι το απόλυτο φετίχ της κάθε γυναίκας και εσύ έχεις καταφέρει να κάνεις θραύση στην Κύπρο και ως εκπαιδεύτρια και ως τεχνήτρια. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Για μένα ξεκίνησε απλά σαν ένα χόμπι στο οποίο στο τέλος της μέρας αφιέρωνα αρκετό χρόνο. Στη συνέχεια, το πήρα πιο σοβάρα και θέλησα να μάθω δίπλα απο τις καλύτερες με αποτέλεσμα να γίνει και επάγγελμα και λατρεία μαζί.

 

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων, αλλάζει  κυριολεκτικά την εμφάνιση και ιδιαίτερα το βλέμμα;

Όντως αλλάζει ολοκληρωτικά το βλέμμα καθώς και το πρόσωπο. Καταρχήν μέσα σε όλα τα πλεονεκτήματα, αξίζει να αναφερθεί και το ότι η κάθε γυναίκα που έχει τις σωστές βλεφαρίδες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο make up για να δείχνει κάθε μέρα φυσική με σαγηνευτικό βλέμμα.

Σε ποιες γυναίκες το συστήνεις και πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την εμφάνιση μας;

Κάθε γυναίκα που το θέλει, μπορεί να έχει τις βλεφαρίδες που ονειρεύεται! Το σημαντικό είναι να βρουν την κατάλληλη να βρουν την κατάλληλη lash maker. Και αυτή με τη σειρά της, ως σωστή επαγγελματίας, να βρει το κατάλληλο εφέ που θα ταιριάζει στα μάτια της κάθε γυναίκας.

 

Τι πρέπει να γνωρίζει μια γυναίκα πριν προχωρήσει στην τοποθέτηση βλεφαρίδων;

Καταρχήν είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εάν αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε αλλεργίες. Επίσης, εάν υπάρχουν ορμονικά προβλήματα και εάν ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή. Είναι σημαντικά στοιχεία τα οποία πρέπει να τα συζητήσει με τη lash maker. Ένα άλλο θέμα, εξίσου σημαντικό είναι να είναι σίγουρη ότι η γυναίκα που εμπιστεύεται κατέχει τα 3 βασικά διπλώματα στον τομέα των βλεφαρίδων και ότι έχει εμπειρία.

Πόσο χρόνο διαρκεί η τοποθέτηση και τι πρέπει να προσέξει μετά;

Χρειάζονται δυόμιση ώρες και βεβαίως ο χρόνος αυτός εξαρτάται πάντα από την lash maker αλλά και την ίδια την ενδιαφερόμενη. Πρέπει να γνωρίζει ότι για 48 ώρες δεν πρέπει να πάει νερό στα μάτια της και επί καθημερινής βάσεως θα χρειαστεί να χτενίζει και να καθαρίζει τις βλεφαρίδες με ειδικό foam κατάλληο και για πρόσωπο και για βλεφαρίδες. Επίσης, να αποφύγει να περάσει make up και κρέμες.

Κάθε πόσο χρειάζονται συντήρηση;

Αυτό εξαρτάται πάντοτε από την πελάτισσα. Εάν θέλει ρεφιλ θα έρθει στις δύο βδομάδες αλλιώς, εάν επιθυμεί φουλ σετ τότε θα έρθει ξανά σε τέσσερεις βδομάδες.

 

Μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορα στυλ; Και εάν ναι, ποια είναι αυτά;

Υπάρχουν πολλά εφέ και εξαρτάται τη ταιριάζει καλύτερα στην κάθε κοπέλα. Υπάρχει το cat eyes, το squirrel, το rounding effect,  naturall effect,  fox eye και άλλα. Σημαντικό ρόλο έχει πάντα το  σχήμα των μάτιων για το ποιο εφε ταιριάζει καλύτερα σε κάθε γυναίκα.

Ποια είναι η τελευταία και πιο πολυσυζητημένη τάση στο lashing;

Yπαρχουν πολλες τασεις οπως τα σπέσιαλ εφέ Kardashian, το eyeliner perfect line effect, και το curl L&L.  Aυτα είναι τα πιο περιζήτητα και πολυσυζητημενα σπεσιαλ εφε.  Πλέον όμως υπάρχει και το πιο natural effect που δείχνει την αισθητική  πλευρά στο βλέμμα, δίνει σαγήνη και φυσική αισθητική απλά και μόνο για να τονιστεί το βλέμμα.  Πλέον δεν ειναι το υπερβολικό αλλά το πιο φυσικό αισθητικό αποτελεσμα.

Πόσα τηλεφωνήματα δέχεσαι τη μέρα και από επαγγελματίες αισθητικούς αλλά και από γυναίκες που θέλουν να τοποθετήσουν βλεφαρίδες;

Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον και από επαγγελματίες αισθητικούς αλλά και από make up artists οι οποίες θέλουν να προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Λαμβάνω αρκετά τηλεφωνήματα από όλη την Κύπρο και για σεμηναρια αλλά και για τοποθέτηση βλεφαριδων.

 

Έμαθες δίπλα από σπουδαίες δασκάλες. Μίλησε μου για τη συνεργασία σας

Ένα πρότυπο στο επάγγελμα του lashing, μια εξαιρετική επαγγελματίας που είχα την τιμή και την ευτυχία να γνωρίσω και νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων γι αυτό. Αναφερομαι στην παγκοσμίως φημισμένη International Trainer Vertikova Ludmila. Διαθέτει τρεις σχολές σε όλο τον κόσμο ενώ είναι Κριτής σε παγκόσμιες Ολυμπιάδες. Η γνωριμία μου μαζί της αποτέλεσε την αφετηρία για μένα και ήταν ένας επιπλέον λόγος να παρακολουθήσω ξανά τις σπουδές μου στη σχολη της. Βλέποντας και η ίδια την αγάπη και το πάθος μου για αυτό το χώρο, έγινα εκπαιδεύτρια και Europa Lash Educator VLV Lashes & Amazing Cristall Lashes Studio Cyprus. Αυτή τη στιγμή, είμαι η αποκλειστικη αντιπρόσωπος και educator στην Κύπρο τόσο όσον αφορά τα σεμινάρια όσο και τα προϊόντα.  Περήφανα πλέον μπορεί να πω ότι και στο νησί μας σήμερα, υπάρχουν τα σωστά σεμιναρια στο lashing με τη σωστή εκπαίδευση, πρακτική και θεωρία.

Σύντομα ετοιμάζετε μεγάλα σεμινάρια. Σε ποιους απευθύνονται και τι περιλαμβάνουν;

Όντως είμαστε στο τρέξιμο και τις διαδικασίες για να μεταφέρουμε σημαντικές γνώσεις σε κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται για το lashing. Τα σεμινάρια μας, απευθύνονται σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το lashing. Eπίσης γίνονται κάθε μήνα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες όπως και private lessons. Την πρώτη Απριλίου έχουμε το Lash lift keratin botox και στις 7 Απριλίου το Russian Volume  και στις 8 Απριλίου το Lash Lift Keratin Botox.

Δέχεσαι επισκέψεις από γυναίκες από όλη την Κύπρο;

Ναι αυτό αληθεύει. Έχω κορίτσια από Λευκωσία, Λαρνακα και Πάφο αλλά και από εξωτερικό.

 

Παράλληλα είσαι και μητέρα. Πώς συνδυάζεις τη μητρότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο;

Η κόρη μου είναι ότι καλύτερο έχω δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Είμαι κοντά στην οικογένεια μου και φροντίζω να μην λείπω. Όταν χρειαστεί να ταξιδέψω για δουλειά στο εξωτερικό με κάνει να αισθάνομαι όμορφα το γεγονός ότι αισθάνονται περήφανοι για μένα. Αυτό μου δίνει και τη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω το όνειρο και να πραγματοποιήσω κάθε μου στόχο

 

Ποιο είναι το επόμενο σου βήμα στο χώρο του lashing; Τι να περιμένουμε;

Υπάρχουν πολλές εξελίξεις τις οποίες θα κρατήσω για μένα προς το παρόν. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω, είναι ότι μαζί,  έχουμε πολλά καινούργια πράγματα και εκπλήξεις στον κόσμο της ομορφιάς καθώς και όλα τα μυστικά του lashing aπο τους πιο κορυφαίους και διάσημους lash international educator όπως την Κυρία Βερτικόβα η οποία μου εμπιστεύτηκε την μεγαλη οικογενεια των VLV Lashes και τα μυστικα του lashing και είμαι η συνέχεια της εδώ στο νησί. Αξίζει να τονίσω ότι η VLV Lashes ειναι αναγνωρισμενη σε 28 χωρες του εξωτερικου και οι σπουδαστριες μπορουν να δουλεψουν επαγγελματικα σε διάφορες χωρες καθως τα πτυχια μας ειναι αναγνωρισμένα.