ΈΛΕΝΑ DENISOVA: Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ SPEAKING ROSES ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ DOLCE

Τα Speaking Roses ήρθαν και προκάλεσαν αμέσως έναν ευχάριστο πανικό σε όλους όσοι τα εμπιστεύονται από την πρώτη στιγμή για κάθε σημαντικο γεγονός στη ζωή τους αλλά και για να ανανεώνουν ευχάριστα την κάθε τους μέρα.

Μια νέα πρόταση έφτασε στη Λεμεσό για να κάνει ακόμη πιο όμορφο και ξεχωριστό κάθε σημαντικό event, γενέθλια, συμφωνίες και επιτυχίες! Μεγάλες επιχειρήσεις τα επιλέγουν και τα προτιμούν από την πρώτη στιγμή για τα gala dinner τους ή απλά για να καλωσορίσουν τους προσκεκλημένους τους, άντρες για να εντυπωσιάσουν τις αγαπημένες τους και γενικότερα όλοι για κάθε σημαντικό γεγονός όπως events, γενέθλια, γάμους, βαφτίσεις και άλλα.

 

Τα Speaking Roses αποτελούν το νέο τρόπο έκφρασης και ήρθαν για να κάνουν ακόμη πιο όμορφη την κάθε μας μέρα.

 

Η υπεύθυνη στην Κύπρο Έλενα Denisova φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Dolce.com.cy μιλωντας μας για τη νέα αυτή πρόταση.

 

Συνέντευξη στη Μαρινα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Χρίστος Γεωργίου

Η Έλενα φορά προτάσεις Bitter Coco από Ammos Boutique και Ammos Resort.

elena speaking roses1

Ο όμορφος κόσμος των Speaking Roses ήρθε και άλλαξε τη ζωή μας. Μίλησε μας λίγο για το τι είναι τα λουλούδια που «μιλούν».

Είναι γεγονός ότι τα Speaking Roses ήταν κάτι που έλειπε από τη Λεμεσό και την Κύπρο γενικότερα. Οι άνθρωποι πλέον με όλες αυτές τις μεγαλειώδεις αλλαγές που γίνονται στην παραλιακή και συνάμα κοσμοπολίτικη πόλη, αναζητούν κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό. Τα λουλούδια πια μπορούν να «εκφραστούν», μπορούν να «μιλήσουν» ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις μας. Τα λουλούδια μπορείς να τα αγγίξεις, να τα μυρίσεις, να τα θαυμάσεις. Τα Speaking Roses είναι πολλά περισσότερα για το κάθε φρέσκο λουλούδι όπως τριαντάφυλλα, τουλίπες, κρίνους και άλλα αφού μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα που ο κάθε ένας επιθυμεί και μας ζητά να τυπώσουμε στα πέταλα τους.

 

Πώς γίνεται αυτό;

Διαθέτουμε ειδική συσκευή μέσα από την οποία μπορείς να τυπώσεις σε φρέσκα λουλούδια οτιδήποτε επιθυμείς χωρίς να αλλοιωθούν ή να χάσουν την ποιότητα τους. Αντίθετα, γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά.

elena speaking roses2

Ο κάθε ένας μπορεί να έρθει στο κατάστημα και να σας ζητήσει να τυπώσετε ότι θέλει επάνω στα λουλούδια;

Τα Speaking Roses είναι για όλους, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Δίνουμε την ευκαιρία στον κάθε ένα που έρχεται στο χώρο μας να τυπώσει το δικό του μήνυμα επάνω στα πέταλα των λουλουδιών είτε πρόκειται για ένα σημαντικό gala, μια εκδήλωση, γενέθλια, βάφτιση, γάμο. Γενικότερα τα Speaking roses είναι για κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής μας αλλά και για να φτιάχνουν την μέρα μας. Υπάρχουν έτοιμα μηνύματα τα οποία είναι και πολυσυζητημένα όπως «Just to see you smile», «Happy birthday», «Be Mine», «I love you» και άλλα. Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι μας εμπιστεύονται από νέους, καθημερινούς ανθρώπους μέχρι και μεγάλες εταιρείες. Σε αυτή την περίπτωση, εταιρείες έρχονται κοντά μας για να τυπώσουμε σε φρέσκα λουλούδια το λογότυπο τους και άλλοι απλά για να πουν ευχαριστώ με ένα Speaking Rose. Υπάρχουν άπειρες επιλογές! Τα Speaking Roses μιλούν όλες τις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, ρωσσικά, αραβικά κι ότι άλλο ζητήσει ο πελάτης. Αυτό που κάνει τα Speaking Roses ακόμη πιο ξεχωριστά είναι πώς στο πέταλο τους μπορείς να τυπώσεις ακόμη και φωτογραφία! Επίσης, ονόματα, ημερομηνίες, τα πάντα. Ανάλογα με το χρώμα του λουλουδιού επιλέγουν και το χρώμα που θα έχουν τα γράμματα. Μαύρο, χρυσό, κόκκινο, ασημί. Πάντοτε χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα λουλουδιών για να φαίνονται εντυπωσιακά όλα τα μηνύματα.

elena speaking roses3

Πέραν όμως απο τα λουλούδια που μιλούν, μπορούν να βρουν στα Speaking Roses όλα όσα προσφέρει ένα ανθοπωλείο;

Ναι στο χώρο μας υπάρχουν φρέσκα λουλούδια τα οποία εντυπωσιάζουν. Πέραν από τριαντάφυλλα και τουλίπες, θα βρουν εντυπωσιακές ορχιδέες, χρυσάνθεμα και πολλά άλλα. Επίσης, ανθοδημιουργίες, ανθοδέσμες, ότι ζητήσουν. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τα λουλούδια. Επίσης, συχνά μας ζητούν να αναλάβουμε μικρούς κήπους με τις ξεχωριστές μας ιδέες καθώς και να διακοσμήσουμε events.

 

Τι ζητούν οι Κύπριοι όταν έρχονται στα Speaking Roses;

Τα Speaking Roses είναι μια νέα πρόταση στην Κύπρο και όλοι θέλουν να τα δουν και σίγουρα να αποκτήσουν το δικό τους λουλούδι που «μιλά». Έρχονται συχνά απλά και μόνο για να αποκτήσουν έστω και ένα Speaking Rose και αυτό για εμάς είναι τεράστια χαρά και επιτυχία. Εντυπωσιάζονται με τα λουλούδια και πάντα μας ζητούν κάτι όμορφο είτε πρόκειται για πρόταση γάμου, για βάφτιση, event, γενέθλια ή απλά και ένα όμορφο μήνυμα στην κοπέλα ή τη γυναίκα τους.

elena speaking roses4

Είναι ένας κόσμος αρκετά δημιουργικός. Ως χαρακτήρας σου αρέσει που βρίσκεσαι καθημερινά μέσα στα λουλούδια;

Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη πείρα στο χώρο των λουλουδιών.  Εργάστηκα στο εξωτερικό έχοντας το δικό μου ανθοπωλείο. Ο κόσμος των λουλουδιών είναι  ο τομέας μου και ο χώρος που αγαπώ. Δεν είναι εύκολο και απλό βέβαια γιατί τα λουλούδια χρειάζονταικαθημερινά περιποίηση, όμως μου αρέσει. Αισθάνομαι πως τα λουλούδια δίνουν χαρά στον κόσμο και αυτό το βλέπω και το βιώνω καθημερινά από τους πελάτες μας κι αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση.

 

Τα Speaking Roses αγκαλιάστηκαν από την πρώτη στιγμή από το κοινό!

Ναι ισχύει αυτό. Μας προσεγγίζει καθημερινά κόσμος ο οποίος ψάχνει αυτό το κάτι διαφορετικό.

elenas speaking roses5

Είναι ιδανικά για όλες τις περιπτώσεις;

Ναι για εταιρείες, συνεργασίες, γάμους, μπουκέτα για τη νύφη και όχι μόνο, γενέθλια, gala και τόσα άλλα. Τα Speaking Roses συμβάλλουν για να είναι το κάθε event ακόμη πιο πετυχημένο.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα Speaking Roses βρίσκονται στη Λεμεσό όμως στέλνετε παραγγελίες σε όλη την Κύπρο;

Ναι μας τηλεφωνούν συχνά από άλλες πόλεις όπως Λευκωσία, Παραλίμνι, Λάρνακα και Πάφο. Είτε έρχονται στο χώρο μας εάν πρόκειται για κάποιο event, είτε απλά μας ζητούν τι θέλουν και τους το στέλνουμε.

 

Επίσης, μπορεί το οποιοδήποτε ανθοπωλείο, διακοσμητής ή event και wedding planner να ζητήσει Speaking Roses;

Ναι βέβαια. Τα Speaking Roses μπορούν να φτάσουν κοντά στον κάθε ένα για να κάνουν το κάθε σημαντικό event ακόμη πιο ξεχωριστό με τη μοναδικότητα τους.

elenas speaking roses6

Τι άλλο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για τα Speaking Roses;

Υπάρχει ότι ζητήσει ο πελάτης. Απευθυνόμαστε σε όλα τα budget και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις ανάγκες με κύριο γνώμονα πάντοτε την εξαιρετική ποιότητα.

 

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να διατηρούνται περισσότερο τα λουλούδια στο βάζο;

Σίγουρα κάτι αρκετά σημαντικό είναι η καθαριότητα. Ακόμη και το να ανανεώνεις καθημερινά το νερό τους είναι σημαντικό για να καταφέρεις να τα διατηρήσεις περισσότερο. Στα Speaking Roses δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε όλες αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες γι΄αυτό και έχουμε τόσο όμορφα λουλούδια.

 

Τα Speaking Roses είναι ανοιχτά καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα;

Ναι είμαστε ανοιχτοί όλες τις μέρες της εβδομάδας από Δευτέρα μέχρι Κυριακή. Θέλουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας δίνοντας τους πάντοτε τις καλύτερες προτάσεις και επιλογές.

Τα Speaking Roses είναι ο καλύτερος τρόπος για να προκαλέσεις χαμόγελα και να κερδίσεις την καρδιά των αγαπημένων σου.

 

Γνώρισε κι εσύ τον υπέροχο κόσμο των SPEAKING ROSES στο κατάστημα στη Χριστάκη Κράνου 59 στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 101593

SOCIAL MEDIA: 

https://www.facebook.com/speakingroses.cy/