ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ MALL OF CYPRUS

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των εργασιών του βρίσκεται το Mall of Cyprus με το έργο «Expanding Experiences» να παίρνει σάρκα και οστά από τις 28 Μαρτίου!

Με την προσθήκη επιπλέον 6.000 τ.μ, καθώς και 300 επιπρόσθετων θέσεων στάθμευσης σε συνολικά 4 επίπεδα, αλλά και με νέες προσθήκες σε καταστήματα και εστιατόρια, το Mall of Cyprus στοχεύει να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για μοναδικές εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, και φυσικά για όλη την οικογένεια.

 

Πιο συγκεκριμένα, από τις 28 Μαρτίου το κοινό θα έχει τη χαρά να έρθει και να ζήσει από κοντά τη νέα εμπειρία του Mall of Cyprus, ενώ την Κυριακή 31 Μαρτίου, το μουσικό συγκρότημα “On Tour” θα ξεσηκώσει το κοινό από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα.

 

Στο ανανεωμένο Mall of Cyprus 15 καινούργια καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές, ενώ το food court που μεταφέρεται πλέον σε ανακαινισμένους χώρους, ενισχύεται με 6 ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης. Μάλιστα, η αναβάθμιση του χώρου εστίασης, που υπήρξε εξ αρχής καθοριστικής σημασίας για την επέκταση του Mall of Cyprus,  έχει στόχο να τον καταστήσει πόλο έλξης για χαλάρωση και έξοδο για φαγητό, ενώ η χρήση των βεράντων θα δώσει μια απόλυτα νέα διάσταση στην απόλαυση.

 

Στη δεύτερη φάση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2019, το έργο θα έχει σχεδόν πάρει την τελική του μορφή, με περισσότερα καταστήματα αλλά και μετακινήσεις υφιστάμενων καταστημάτων σε νέους χώρους.

 

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο του «Expanding Experiences» ο αναβαθμισμένος χώρος στάθμευσης του Mall of Cyprus, έχει αναδιαμορφωθεί με στόχο να προσφέρει περισσότερη ευκολία και άνεση στο παρκάρισμα, αλλά και να κάνει την επίσκεψη του κόσμου ακόμα πιο άνετη και απολαυστική, κάθε ώρα της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, έχουν προστεθεί ακόμα δύο επίπεδα, μεσοπάτωμα και 1ο όροφος, πάνω από τον υπόγειο και ισόγειο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 300 επιπλέον νέες θέσεις για parking. Η πλειοψηφία των θέσεων στάθμευσης θα είναι πλέον καλυμμένες. Παράλληλα, η διακίνηση μεταξύ των επιπέδων θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για τα αυτοκίνητα, ενώ οι πεζοί θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τους εμπορικούς χώρους του Mall of Cyprus με σκάλες, αλλά και με τη χρήση ανελκυστήρων.

 

Έχοντας συνάψει πολλαπλές εμπορικές συμφωνίες με δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και νέα καφεστιατόρια που φέρνουν μια νέα φιλοσοφία στην έννοια του «shopping & leisure», το Mall of Cyprus δίνει την υπόσχεση στους καταναλωτές ότι θα αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες για όλους, κάθε στιγμή! Το μόνο που μένει είναι να έρθεις και να το ζήσεις από κοντά!