ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ

Ένα νεογέννητο κουτάβι Δαλματίας έχει γίνει διάσημο στο διαδίκτυο χάρη σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του γνώρισμα. Η μύτη του έχει σχήμα καρδιάς και οι οπαδοί του στο Instagram δεν χορταίνουν να τον βλέπουν.

Η ιδιοκτήτριά του, η 26χρονη Λέξι Σμιθ, περιγράφει τον Γουίλεϊ ως «24 κιλά πεινασμένου, πονηρού, αδέξιου, χαριτωμένου, περίεργου, άγριου, ανόητου και τρελής αγάπης». «Όσες φωτογραφίες και να βγάλω του Γουίλεϊ ποτέ δεν θα μπορέσω να αποτυπώσω το τι σημαίνει για μένα, είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Ο Γουίλεϊ βρέθηκε στον δρόμο της Σμιθ, που ζει στο Κολοράντο της Οκλαχόμα, πριν από έναν χρόνο περίπου, την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά μπορεί να τον κάνουν να ξεχωρίζει, ωστόσο δεν ήταν αυτός ο λόγος που τον επέλεξε.

 

«Η μητέρα του είχε 11 κουτάβια, εκ των οποίων τα 8 ήταν αρσενικά, οπότε ήταν δύσκολη η επιλογή για μένα. Η καρδιά στη μύτη του υπήρχε, αλλά δεν πίστευα ότι μπορεί να έμενε διότι τα στίγματα στα σκυλιά Δαλματίας αλλάζουν όσο μεγαλώνουν. Τον επέλεξα επειδή ο κτηνίατρος μου είπε ότι το μόνο που έκανε ήταν να κοιμάται, να κουλουριάζεται και να τρώει, επομένως είχαμε πολλά κοινά».

Η Σμιθ λέει ότι μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες είναι η πεζοπορία. «Είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε στο Κολοράντο και έχουμε τα ομορφότερα μέρη για να παίξουμε και να εξερευνήσουμε. Λατρεύει την πεζοπορία ή να πηγαίνει σε ένα από τα πολλά τεράστια πάρκα ζώων. Απολαμβάνει επίσης την βόλτα με το αυτοκίνητο και θέλει να κοιτάζει έξω από το μπροστινό παράθυρο. Αλλά όταν νυστάζει, πραγματικά λατρεύει να κουρνιάζει σε μια γωνία».

Τις υπόλοιπες ώρες, ο Γουίλεϊ είναι αρκετά πεισματάρης (ένα κοινό χαρακτηριστικό των σκυλιών Δαλματίας). «Μπορεί να εξοργίζεται όταν δεν γίνεται το δικό του, αλλά πρέπει να είμαι δημιουργικοί στην εξεύρεση λύσεων. Από την άλλη είμαι πολύ τυχερή που έχω τον Γουίλεϊ. Έχει την καλύτερη καρδιά του κόσμου, και δεν μιλάω για την μύτη του» λέει η Σμιθ.

Πηγή: iefimerida.gr