ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΕΞ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ

Και δεν το περιμένει κανένας άνδρας

Οι μέρες που το γρήγορο σεξ θεωρούταν υποτιμητικό ή ακόμη και πρόστυχο έχουν παρέλθει. Πλέον αποτελεί ένα είδος σεξ που εξιτάρει τα ζευγάρια και συχνά ανανεώνει την ερωτική τους ζωή.

 

Πολλοί σεξολόγοι πιστεύουν ότι το 5λεπτο σεξ μπορεί να αναβαθμίσει τη σεξουαλική μας ζωή και να αναζωπυρώσει το χαμένο πάθος. Ο λόγος; Ο αυθορμητισμός που το χαρακτηρίζει, ένα χαρακτηριστικό που συχνά λείπει από το σεξ στις μακροχρόνιες σχέσεις.

 

Αυτό που θα πρέπει βέβαια να επισημάνουμε είναι ότι το γρήγορο σεξ δεν θα πρέπει να αντικαθιστά την κανονική σεξουαλική επαφή. Ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελεί μία σύνοψη του τι θα επακολουθήσει στο μέλλον (απόψε, αύριο ή σε τρία χρόνια, όταν δηλαδή θα βρείτε χρόνο) και έτσι να προσφέρει στη σχέση όλη τη διέγερση και την ένταση που χαρακτηρίζουν τα πρώτα ραντεβού.

 

Μερικές φορές «ένα στα γρήγορα» είναι αυτό που χρειάζεται μια σχέση για να βγει από τη ρουτίνα. Συχνά οι ιδανικές συνθήκες που ψάχνουν τα ζευγάρια, όπως τα καθαρά σεντόνια και η απουσία των παιδιών, μπορεί να καταστρέψει τη στιγμή. Γρήγορο σεξ δεν σημαίνει και κακό και τσαπατσούλικο σεξ. Σημαίνει απόλυτο πάθος και μέγιστη απόλαυση.

 

πηγή: https://www.marieclaire.gr/