ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΤΣΑΝΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Μετατρέψτε ένα τριαντάφυλλο σε μια ολόκληρη τριανταφυλλιά σε χρόνο μηδέν!

Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια πάνω στο τραπέζι της κουζίνας μπορεί να φωτίσει μια συννεφιασμένη ημέρα, δεν συμφωνείτε; Δυστυχώς, τα λουλούδια είναι σχετικά ακριβά, ιδιαίτερα αν σκεφτείτε ότι μετά από λίγες ημέρες πρέπει να τα πετάξετε στα σκουπίδια.

Αλλά με αυτό το κόλπο που σας έχουμε σήμερα, μπορείτε να μεγαλώσετε το δικό σας όμορφο μπουκέτο με τριαντάφυλλα!

 

Όλοι λατρεύουν τα λουλούδια

Τα λουλούδια είναι όμορφα και δίνουν στο σπίτι μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, μυρίζουν φανταστικά! Γνωρίζατε ότι τα τριαντάφυλλα μπορεί να είναι καλά για την υγεία σας; Αγοράστε μια ορτανσία εσωτερικού χώρου και πείτε αντίο στα ξηρά μάτια, τους πονοκεφάλους και στο ευαίσθητο δέρμα. Και όλα αυτά εξαιτίας ενός φυτού! Η αγορά φυτών μπορεί να είναι ακριβή αλλά το να μεγαλώσετε τα δικά στον κήπο σας θα μπορούσε ένα είναι μια καλή εναλλακτική. Δεν θα δείχνουν μόνο όμορφα, αλλά θα είναι καλό και για την ψυχική σας υγεία! Η έρευνα δείχνει ότι η κηπουρική μπορεί να βελτιώσει την ψυχική σας υγεία. Δεν είναι ένας καλός λόγος να ξεκινήσετε την κηπουρική, σωστά;

 

Ταλέντο στην κηπουρική

Δεν έχουν όλοι μας ταλέντο στην κηπουρική για να συντηρήσουμε έναν ολόκληρο κήπο με λουλούδια. Ευτυχώς, έχουμε μια απίστευτη συμβουλή που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα δικά σας τριαντάφυλλα πριν καν το καταλάβετε! Δεν χρειάζεται να έχετε ταλέντο και δεν θα ξεμείνετε ξανά από λουλούδια. Ακούγεται τέλειο, σωστά; Σε όλους αρέσουν τα τριαντάφυλλα και αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα κήπο με τέτοια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τριαντάφυλλο, μια πατάτα, ένα πλαστικό μπουκάλι, χώμα και μια γλάστρα.

Ένα τριαντάφυλλο και μια πατάτα; Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτό ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά δουλεύει.

Σπίτι και κήποςΒάζει ένα κοτσάνι από τριαντάφυλλο σε μια πατάτα και δείτε τι γίνεται μια εβδομάδα μετά! Απίστευτο!

 

 

Εδώ είναι πώς να το κάνετε:

Διαλέξτε ένα τριαντάφυλλο που σας αρέσει, αφαιρέστε όλα τα φύλλα και κόψτε διαγώνια το κεφάλι από το τριαντάφυλλο ( περίπου 3 εκατοστά από το λουλούδι. Αν το λουλούδι παραμένει όμορφο μπορείτε να το βάλετε σε ένα μικρό βάζο, θα φαίνεται πολύ όμορφο!

Πάρτε την πατάτα και κάντε μια τρύπα όσο το κοτσάνι από το τριαντάφυλλο, βεβαιωθείτε ότι το τριαντάφυλλο δεν θα παίζει μέσα στην τρύπα. Καλύψτε το κάτω μέρος της γλάστρας με χώμα, 5 εκατοστά περίπου, και βάλτε πάνω την πατάτα. Γεμίστε την υπόλοιπη γλάστρα με χώμα. Κόψτε το κάτω μέρος του πλαστικού μπουκαλιού και τοποθετήστε το προσεκτικά πάνω από το κοτσάνι και καρφώστε το στο χώμα. Ποτίστε περιστασιακά το τριαντάφυλλο (γύρω από το μπουκάλι) και δείτε πως θα μεγαλώσουν τα τριαντάφυλλα σας!

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να δείτε πως δουλεύει!

Πηγή: https://www.tipsandtricks.gr/