ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ EUROPA DONNA Η ΚΕΑΝ

Και αυτό τον Οκτώβριο, η ΚΕΑΝ βρίσκεται δίπλα στη Europa Donna Κύπρου, συμβάλλοντας έμπρακτα στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά τη διάρκεια του Μήνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του οργανισμού σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης, στήριξης και προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, η ΚΕΑΝ υλοποιεί σειρά στοχευμένων δράσεων προς στήριξη του αγώνα του. Κορύφωση των δράσεων αποτελεί η συμμετοχή της -ως διαχρονικός χορηγός- στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, την ετήσια παγκύπρια πορεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας χιλιάδες χυμούς και αναψυκτικά ΚΕΑΝ, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για τους σκοπούς της εκστρατείας.

 

Επιπρόσθετα, όπως κάθε χρόνο, η ΚΕΑΝ προχώρησε σε οικονομική εισφορά αξίας δύο χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των προγραμμάτων της Europa Donna.

 

«Η ΚΕΑΝ στηρίζει διαχρονικά, σταθερά και με αφοσίωση το έργο της Europa Donna Κύπρου την οποία συγχαίρουμε για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες που καταβάλλει. Είμαστε περήφανοι που, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προστατεύουν και προάγουν την υγεία και την ποιότητα ζωής. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στη Europa Donna Κύπρου τιμώντας και τη μνήμη της προέδρου και εκ των ιδρυτών της, κας Εύη Παπαδοπούλου, που ήταν και εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας. Η κα Παπαδοπούλου ήταν αφοσιωμένη στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και η ΚΕΑΝ θα συνεχίσει να συμπορεύεται με όσους έρχονται αντιμέτωποι με αυτόν», δήλωσε η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ.

 

Η ΚΕΑΝ πρόσφατα γιόρτασε τη συμπλήρωση 70 χρόνων σταθερής και επιτυχημένης παρουσίας στα κυπριακά επιχειρηματικά δρώμενα και στις διεθνείς αγορές. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1949 με την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και σήμερα έχει αναπτυχθεί σε όμιλο με πολυσχιδή δραστηριότητα και χαρτοφυλάκιο με μεγάλη γκάμα προϊόντων.