ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ INSTAGRAM ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΣΥΖΥΓΟ

Οι φωτογραφίες που έγιναν viral!

Έχετε βρεθεί κι εσείς στη θέση να ζητάτε συνέχεια από τον σύζυγό σας να κάνει μια δουλειά στο σπίτι κι εκείνος να απαντά το κλασικό «σε 10 λεπτά»; Ή να του ζητάτε να μην αφήνει όπου να’ ναι τις κάλτσες και τα ρούχα του, αλλά να τα τοποθετεί εκεί που πρέπει, χωρίς όμως να σας ακούει ποτέ;

Μια Γιαπωνέζα, λοιπόν, αφού είδε ότι η κατάσταση είναι hopeless, αποφάσισε ότι, αντί να χάσει την υπομονή της, θα πάρει το πράγμα στην πλάκα. Η ίδια, λοιπόν, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, το οποίο λέγεται «Gomi Sutero», που στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Πέταξε τα σκουπίδια σου».

 

Εκεί δημοσιεύει φωτογραφίες από τον χαμό που αφήνει πίσω του ο σύζυγός της, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό -τουλάχιστον για εμάς που δε ζούμε μαζί του!

Ο λογαριασμός έχει ξεπεράσει τους 610 χιλιάδες ακόλουθους, με τις αστείες φωτογραφίες να έχουν γίνει viral και να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε κάθε κάδρο, βλέπουμε την ακαταστασία που δημιουργεί ο καλός της σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως το μπάνιο, την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα.

Από πεταμένα χαρτιά στο πάτωμα, μέχρι ρολά υγείας που έχουν τελειώσει αλλά δεν έχουν πεταχτεί και κάλτσες πεταμένες από δω και από εκεί, σίγουρα κανείς αναγνωρίζει και τη δική του καθημερινότητα σε κάποια από τα posts, αν ζει με κάποιον που αγνοεί τους κανόνες καθαριότητας και οργάνωσης ενός σπιτιού.

Αν και είναι πραγματικά ενοχλητικό η καθαριότητα και η τάξη στο σπίτι να εξαρτώνται μόνο από ένα άτομο, τα posts ωστόσο, έχουν πολύ χιούμορ και σκορπίζουν άφθονο γέλιο!

Πηγή: bovary.gr