ΚΑΡΜΑ: ΕΝΑ ΒΙΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ…ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ

«ΚΑΡΜΑ» Ένα βίαιο έγκλημα πάθους… «ζωντανεύει»

Δύο παθιασμένοι εραστές μετατρέπονται στους πιο μισητούς εχθρούς, βάφοντας τα χέρια τους… με αίμα

 

Mία εκρηκτική ιστορία έρωτα και πάθους που έχασε τον έλεγχο και βάφτηκε με αίμα, έρχεται στη δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου. Πώς παθιασμένοι εραστές γίνονται ξαφνικά μισητοί εχθροί; Πώς η απεριόριστη αγάπη μετατρέπεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα… σε υπέρμετρο μίσος και οδηγείται σε φρικαλέες πράξεις;

 

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 22:30,  η true crime σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου, που βασίζεται σε αληθινές δολοφονίες που συγκλόνισαν την κυπριακή κοινωνία τον 20ο αιώνα, «ζωντανεύει» μία παράνομη σχέση που κατέληξε σε ειδεχθές έγκλημα. Πρόκειται για ένα φόνο ερωτικού περιεχομένου που σημάδεψε την κυπριακή κοινωνία και θεωρείται μέχρι σήμερα ως μία από τις πιο γνωστές και αψυχολόγητες δολοφονίες που έγιναν στον τόπο μας.

 

Άνθρωποι με εμμονές, υποταγμένοι στα λάθη και τα πάθη τους, έρχονται ξαφνικά αντιμέτωποι με τις πράξεις τους και λειτουργούν αψυχολόγητα, βίαια και σπασμωδικά. Πώς ένας φιλήσυχος άνθρωπος μεταμορφώνεται σε αδίστακτο δολοφόνο; Πώς θολώνει απότομα ο ανθρώπινος νους; Πώς μία εκρηκτική αγάπη χάνει τον έλεγχο και οδηγείται στην καταστροφή;

 

Η μικρή Κύπρος βίωσε τις τελευταίες δεκαετίες πολλά ειδεχθή εγκλήματα ερωτικού περιεχομένου, που καταγράφηκαν στα Αστυνομικά Αρχεία ως εγκλήματα ζηλοτυπίας, εκδίκησης και πάθους. Κύριο χαρακτηριστικό τους… ο βίαιος βασανισμός και η κακοποίηση του θύματος μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε το 8ο επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ» που παρουσιάζει ένα έγκλημα που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη της κοινωνίας, για την αγριότητα και τον ανεξέλεγκτο θυμό του.

 

Ηθοποιοί: Χάρης Κκολός, Κύνθια Παυλίδου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Πολυξένη Σάββα, Σκεύος Πολυκάρπου και οι μικροί Αλκμήνη Χρυσοστόμου και Αντρέας Τηλεμάχου.

 

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 22:30 στον ALPHA Κύπρου