ΚΑΡΜΑ: Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ

Πώς η απόρριψη μετατρέπεται σε τιμωρό και γιατί μια στιγμή είναι ικανή να τα ανατρέψει όλα;

Μια ιστορία απόρριψης, που προκάλεσε την εν ψυχρώ δολοφονία αγαπημένων ανθρώπων, έρχεται στην κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά “ΚΑΡΜΑ”…

 

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου άλλη μία αληθινή ιστορία φόνου “ζωντανεύει” μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών του ALPHA Κύπρου.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου, κάνει την είσοδό του ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τίτλο “Απόρριψη”. Άλλη μία ανατριχιαστική υπόθεση φονικού που έγινε στην Κύπρο και αναστάτωσε κοινωνία και Αστυνομία, γεννώντας αναπάντητα ερωτήματα για τα αψυχολόγητα κίνητρα του δράστη.

 

Ένα φρικτό έγκλημα, που συνέβηκε σε μια μικρή κοινότητα του τόπου μας, με θύματα αθώους και φιλήσυχους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Πώς μια λέξη, μια κατάσταση, μια καθημερινή συμπεριφορά μπορεί να ξυπνήσει τα πιο επικίνδυνα ένστικτα του μυαλού και να το οδηγήσει στις πιο ακραίες πράξεις…

Σε σκηνοθεσία Ναστάζιας Χιστοδούλου, οι: Μάριος Ιωάννου, Αντρέας Αργυρίδης, Άντρη Αγαθαγγέλου και Μαρίνα Δημητρίου ενσαρκώνουν τραγικά πρόσωπα… θύματα/θύτες μίας αληθινής, καθηλωτικής ιστορίας που σόκαρε το παγκύπριο.

 

Με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, το “ΚΑΡΜΑ” πραγματεύεται τη λεπτή γραμμή της ψυχολογίας των ανθρώπων που σε μια στιγμή ακρότητας δεν δίστασαν να αφαιρέσουν ψυχρά τη ζωή ενός συνανθρώπου τους.

 

Αληθινά γεγονότα, ιστορικά στοιχεία, λεπτομερής έρευνα από ρεπορτάζ της εποχής, καθώς και από το αρχείο εφημερίδας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, «αποκαλύψεις» και καθηλωτικές ερμηνείες, είναι μόνο μερικά από τα έντονα στοιχεία που συνθέτουν τη σειρά “ΚΑΡΜΑ”.

 

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου