ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ

«Έφευγα από το Ογκολογικό και φορούσα ξανά το χαμόγελό μου για να κάνω εκπομπή…»

Η γυναίκα που συναντήθηκε πολλές φορές με το θάνατο, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αποκαλύπτει ανομολόγητες στιγμές της ζωής της

Μία γυναίκα ανατρεπτική, η Ρούλα Γεωργιάδου, έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου σε μία συνέντευξη, για την οποία η ίδια λέει ότι ίσως να είναι και η τελευταία της! Πώς από αεροσυνοδός βρέθηκε ξαφνικά στο «λαμπερό» κόσμο των ΜΜΕ και πώς βιώνει την ισόβια περιπέτειά της με τον καρκίνο; Αποκαλύπτει ανομολόγητες στιγμές από τη ζωή της, θυμάται ανθρώπους που «έφυγαν» στην αγκαλιά της και περιγράφει μέχρι και το θαύμα που έζησε στον Πανάγιο Τάφο. Εμφανίστηκε μπροστά της ο Άγιος Εφραίμ, την παραμονή μίας επέμβασης από την οποία είχε μόλις 5% πιθανότητες να ζήσει…

Το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά την αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγό Ρούλα Γεωργιάδου, της οποίας η ζωή μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας που περιλαμβάνει όλων των ειδών τα συναισθήματα. Η ίδια αποκαλύπτει, συγκινεί και προκαλεί θαυμασμό.

Μία αεροσυνοδός γνωρίζει εν πτήσει έναν καναλάρχη, ο οποίος ακούει τη φωνή της από τα μεγάφωνα και την πείθει να αλλάξει «παραστάσεις» και να μπει στο «λαμπερό» κόσμο των ΜΜΕ. Σ’ ένα κόσμο που, όπως δηλώνει στις «24 ΩΡΕΣ», της πρόσφερε τα πάντα, αλλά ταυτόχρονα την απογοήτευσε σε σημείο που εξομολογείται πως αν γύριζε το χρόνο πίσω, ίσως να μην ακολουθούσε την ίδια διαδρομή. Η Ρούλα μιλά εκτενώς και για την ισόβια περιπέτειά της με τον καρκίνο, την οποία βίωνε μόνη της για ολόκληρα χρόνια, χωρίς να αποκαλύψει οτιδήποτε στους δικούς της ανθρώπους, ούτε καν στην ίδια της την κόρη. Κι όλα αυτά, την ώρα που είδε επτά δικούς της ανθρώπους την ίδια περίοδο να φεύγουν από τη ζωή.

Επίσης μιλά για πρώτη φορά και η μονάκριβή της κόρη, η οποία της χάρισε δύο εγγονάκια.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε μία εκ βαθέων εξομολόγηση της Ρούλας Γεωργιάδου, η οποία αν και πέρασε αρκετές φορές από το φως στο σκοτάδι, πάντοτε ήταν και είναι ένας ιδιαίτερα θετικός άνθρωπος που ετοιμάζεται να στείλει μηνύματα και μαθήματα ζωής.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου.