ΚΤΗΜΑ GEORGE MARIE: ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ

Το σκηνικό για τον τέλειο, παραμυθένιο γάμο, βρίσκεται στο ειδυλλιακό, ολοκαίνουριο κτήμα George Marie!

Σε μια ιδανική τοποθεσία, στο κέντρο του νησιού μας, μακριά από το θόρυβο της πόλης, το κτήμα George Marie, δημιουργήθηκε για να εντυπωσιάζει και να προσφέρει τα πάντα στο ζευγάρι και τους καλεσμένους του, μετατρέποντας κάθε σημαντικό γεγονός σε μια αξέχαστη γιορτή!

Με άνετους χώρους, καταπράσινους κήπους, γρασίδι, πολυτελέστατη πισίνα, γέφυρα για απίθανες φωτογραφίσεις, χώρο για live μουσική και χορό, προσφέρει όλες τις ανέσεις και ακόμη παραπάνω στους παρευρισκομένους.

Γούστο, πολυτέλεια και εκλεπτυσμός, συνυπάρχουν και δίνουν την τέλεια επιλογή για το γάμο σας, τη βάφτιση, parties, εταιρικά events.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον κατάλληλο φωτισμό που διαθέτει το κτήμα George Marie, είναι σαν να έχετε βρεθεί κάπου μαγικά!

Οι λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν το σκηνικό όπως ο ολάνθιστος στολισμένος διάδρομος με τις βουκεμβίλιες, ο κόκκινος τηλεφωνικός θάλαμος, το ποδήλατο, η παλαιά γαλάζια πόρτα, τα εντυπωσιακά φωτιστικά, το bar, ολοκληρώνουν μοναδικά το σκηνικό.

Στα συν του, αξίζει να προσθέσουμε το δωμάτιο, μέσα στο οποίο το ζευγάρι, μπορεί να ξεκουράζεται για λίγο, να αλλάζει ρούχα, να ανανεώνεται.

Οι ιδιοκτήτες του κτήματος George Marie, έδωσαν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός τους, εκπέμπουν τη σιγουριά, πως το party για το γάμο σας, θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε πως η καθαριότητα στο χώρο, έχει μέγιστη σημασία και υπάρχουν συνεχώς άτομα κατά τη διάρκεια ενός event, τα οποία ακούραστα συμμαζεύουν τα πάντα, χωρίς να ενοχλούν καθόλου τους προσκεκλημένους σας.

 Ο τέλειος γάμος σφραγίζεται στο κτήμα George Marie, εκεί που η αγάπη, ο ρομαντισμός και η  πολυτέλεια, στήνουν το δικό τους χορό για την πιο αξέχαστη μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού.   

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λειβαδιάς 1, Τόχνη, Λάρνακα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 081818