ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιλά μέσα από την καρδιά της για τις δυσκολίες στο χώρο της τηλεόρασης, τις όμορφες στιγμές και πολλά άλλα.

«Ευχαριστώ το Tvone (Mega/Megaone), για αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας μας και εύχομαι στη νέα διέυθυνση καλή τύχη στο πολύ πολύ δύσκολο έργο της.

Είναι σημαντικό τελειώνοντας μια συνεργασία να νιώθεις οτι έδωσες τα πάντα, οτι σεβάστηκες αυτούς που σ’ εμπιστεύτηκαν κ οτι κ οι ίδιοι σε σεβάστηκαν μέχρι τέλους. Απο τη δική μου πλευρά νιώθω γεμάτη, αξιοπρεπής αλλά και πιο δυνατή απο ποτέ για τις νέες προκλήσεις που έχω  μπροστά μου!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα μου που δουλευε τόσο σκληρά καθημερινά για να κρατήσει αξιοπρεπώς αυτή την εκπομπή που αγαπήσαμε κ εμείς αλλά και εσείς πάρα πολύ και κρατήσαμε αξιοπρεπώς μέχρι το τέλος παρόλες τις  δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μπροστά μας και πιστέψτε με ήταν τεράστιες ( για τις οποίες θα αναφερθώ καποια άλλη στιγμή ) ! Το πιο μεγάλο όμως ευχαριστώ το οφείλω σε εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε χώρο στο σπίτι σας καθημερινά!

Αααα και μην ακούτε κανέναν….

Εμπαθή σχόλια προς το πρόσωπο μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα ως παρουσιάστρια. Σχόλια σε επώνυμα ή ανώνυμα άρθρα. Κάποια από τα οποία δυστυχώς διαπιστώνω ότι προέρχονται και από παλιούς συνεργάτες που δούλεψαν σ´αυτες τις εκπομπές που τώρα υποτιμούν και κατηγορούν και από τα οποία ανέμενα να κατανοούν τις δυσκολίες και την υποκειμενικότητα των αριθμών! Τέτοια σχόλια δεν θα αλλάξουν ούτε τον χαρακτήρα μου ούτε τον τρόπο που λειτουργώ τόσο επαγγελματικά όσο και ΗΘΙΚΑ! Γιατί έχει πολλά όμορφα αυτο το ταξιδι! Και το πιο όμορφο και ουσιαςτικό είναι η ομαδικότητα και η επικοινωνία που έχω μαζί σας!

Και εγώ ΈΧΩ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ!

Ηταν ένα στοιχημα για μενα που το κέρδισα και με γέμισε χαρα! Θα παραμείνω ειλικρινής, συνεπής και καθαρή απέναντι στον εαυτό μου, την οικογένεια μου και τον επαγγελματικό χώρο που δουλεύω επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα με ήθος και αξιοπρέπεια! 

Στο επανιδείν… Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω»