«ΛΕΜΕΣΙΑ 2019»: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΚΟΛΥΜΠΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ!

Εντυπωσιακό θέαμα και συναρπαστικές στιγμές υπόσχεται να χαρίσει ο αγώνας Τριάθλου, ο οποίος πραγματοποιείται, στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων, την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου.  Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9π.μ., στο Μόλο Λεμεσού, μπροστά από το «Θεατράκι».

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο αποστάσεις: Sprint (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασία, 5χλμ τρέξιμο) και Super Sprint (300μ κολύμβηση, 10χλμ ποδηλασία, 2.5χλμ τρέξιμο). Μάλιστα στην απόσταση Sprint θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής ομάδες των δύο ή τριών αθλητών, με τον καθένα να μπορεί να λάβει μέρος σε ένα ή δύο αθλήματα.

Ο αγώνας, ωστόσο, δεν απευθύνεται μόνο σε… σούπερ-προπονημένους αθλητές, καθώς οι αποστάσεις στα επιμέρους αθλήματα επιτρέπουν και τη συμμετοχή όσων θέλουν, να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία, είτε ατομικά, είτε σαν ομάδα.

Σημαντικό, επίσης, παράγοντα για την επιτυχή έκβαση ενός αγώνα, αποτελεί το κοινό. Για το λόγο αυτό, ο σχεδιασμός της διαδρομής, επιτρέπει στους θεατές, με ελάχιστη μετακίνηση, να παρακολουθήσουν και τα τρία αθλήματα, να βρεθούν κοντά στους πρωταγωνιστές και να περάσουν ένα ξεχωριστό πρωινό.