ΛΕΜΕΣΟΣ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 70 ΕΥΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Οι τέλειες διακοπές, δεν χρειάζεται να κοστίζουν ακριβά. Γι αυτό και μια οικογένεια, δημιούργησε τον ιδανικό χώρο για απόδραση στην πανέμορφη Ακτή Κυβερνήτη. 

Κι εκεί που νομίζεις πως τα είδες και τα άκουσες όλα σχετικά με το φετινό καλοκαίρι, έρχεται η καλύτερη έκπληξη της σεζόν από μια οικογενειακή επιχείρηση στο Governors Beach. Ο κύριος Κώστας και η κόρη του Έλενα, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν επίγειο παράδεισο και για τους πιο απαιτητικούς. Τα Costas Governonrs Beach Apartments αποτελούν την τέλεια απόδραση! 

Με θέα το κύμα που σκάει στους όμορφους ασπρόβραχους και τους ήχους της φύσης, έχουν δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό χώρο που ικανοποιεί τις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Στα άνετα, ανακαινισμένα διαμερίσματα τους, σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε αξέχαστες, καλοκαιρινές διακοπές με μόνη έγνοια τι ώρα θα πάτε για κολύμπι!!

Επικοινωνήστε μαζί τους το συντομότερο γιατί υπάρχει τεράστια ζήτηση στο 99350615 και 99633258! Επίσης, κάντε ΚΛΙΚ και στη σελίδα τους στο facebook για περισσότερο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες