ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ CRINKLE

Επιλεγμένα καταστήματα CALZEDONIA έχουν επαναλειτουργήσει ήδη από τις 4/5 και είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένα με την συλλογή μαγιό της CALZEDONIA και πανέτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες σας όποιο και να είναι το στυλ σας. 

Την προσοχή μας φέτος έχει τραβήξει συγκεκριμένα η συλλογή CRINKLE η οποία προτείνει διάφορους σχεδιασμούς και σε funky χρωματισμούς.  Και το καλύτερο είναι ότι το σετ μπικίνι της συλλογής CRINKLE  είναι σε προσφορά στα 30€ για το Καλοκαίρι 2020, όποιο σχέδιο και να έχετε διαλέξει.

Ανακαλύψτε την συλλογή CRINKLE στα καταστήματα.

Τα καταστήματα Calzedonia σε λειτουργεία είναι αυτά της Λήδρας στη Λευκωσία, της Ανεξαρτήσιας & Μακαρίου στη Λεμεσό όπως και το κατάστημα στη Λάρνακα και Παραλίμνι. Τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας και είναι ανοικτά καθημερινά από τις 10:00 μέχρι και τις 20:00 για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση. Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα Λευκωσίας, Λεμεσού (Ανεξαρτήσιας) και Λάρνακας από τις 11:00 μέχρι και τις 19:00. Από 9 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν και τα καταστήματα εντός τον Mall και στο AlphaMega Εγκωμής.