ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Αυτοί είναι πιθανότατα οι λόγοι

To πάθος και η συχνότητα με την οποία κάνει σεξ, σημαίνουν πραγματικά πολλά για το πως αισθάνεται μια γυναίκα για το σύντροφό της. Τόσο εγκεφαλικά όσο και σωματικά. Αν κάτι αλλάξει σε αυτό το ρυθμό, κάτι φταίει και πρέπει να το αναζητήσεις.

 

Αν ξαφνικά πιάσεις τον εαυτό σου να μην θέλει να κάνει πια σεξ μαζί του, ή ακόμα χειρότερα να κάνεις και να μην το ευχαριστιέσαι, τότε οι λόγοι πιθανότατα είναι αυτοί:

 

Μάλλον είσαι αλλού. Δεν του ανήκει πλέον το μυαλό σου. Είτε έχεις φύγει απλά από αυτόν, είτε ακόμα χειρότερα, έχεις φύγει από αυτόν κι έχεις πάει σε κάποιον άλλον. Και δεν εννοώ ότι τον έχεις απατήσει πρακτικά. Οι πλατωνικοί έρωτες είναι οι μεγαλύτεροι.

 

Δεν σε ικανοποιεί πλέον. Σε αυτό βέβαια, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό, ότι δηλαδή δε σε ικανοποιούσε ποτέ, απλώς πριν ήσουν ερωτευμένη και δεν το έβλεπες ξεκάθαρα. Όταν περάσει ο ενθουσιασμός, η χημεία στο κρεβάτι πρέπει να είναι πολύ δυνατή για να προσπελάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κρατήσει τη φλόγα αναμμένη.

 

Δε νιώθεις καλά με εσένα. Οι γυναίκες πολλές φορές δε μπορούμε να έρθουμε σε οργασμό όταν δεν αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας. Μπορεί την ώρα του σεξ να σκεφτόμαστε χίλια δυο πράγματα, για τα μαλλιά μας, τα νύχια μας, το σώμα μας, το πρόσωπό μας και να μη μας αρέσουμε επομένως να νιώθουμε αντιερωτικές. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/