ΜΠΡΑΒΟ! Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

Μια νεαρή Κύπρια, μας προσκαλεί να απολαύσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να γίνουμε Άγιος Βασίλης στα αδέσποτα που τόσο μας χρειάζονται.

Γίνε Άγιος Βασίλης για το σκυλάκι σου και χάρισε φαγητό σε ένα αδέσποτο ζωάκι που σε έχει ανάγκη

 

Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε Άγιος Βασίλης για το αγαπημένο σου σκυλάκι! Χάρισε του ένα υπέροχο κολάρο και στήριξε τα αδέσποτα ζωάκια των καταφυγίων.

Επιλέγοντας ένα κολάρο από τη ξεχωριστή συλλογή του “The Collar Club”, φτιαγμένο από vegan leather – υλικό φιλικό προς τα ζώα – προσφέρεις φαγητό και μια καλύτερη ζωή στους τετράποδους άστεγους φίλους μας, μέχρι να βρουν τη δική τους οικογένεια!

Το “The Collar Club”, που δημιουργήθηκε με στόχο να κουνηθούν από χαρά εκατοντάδες ουρίτσες που έχουν απεριόριστη ανάγκη αγάπης, θαλπωρής και προστασίας, εξασφαλίζει με τα έσοδα που προκύπτουν από την πώληση κάθε κολάρου, 5 κιλά τροφής για ένα καταφύγιο.

Από τα κομψά περιλαίμια του “The Collar Club”, που διατίθενται σε τρία μεγέθη small, medium και large, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο κόκκινο, το μαύρο και το καφέ.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα στη σελίδα του The Collar Club στο Facebook και @thecollarclub.cy στο Instagram.