ΝΑΣΙΑ ΣΙ: Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΥΠΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ MO NAILS

Με το χρώμα που λατρεύουν οι γυναίκες, το μπλε βιτρό, η Νάσια Σι φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τα Mo Nails, τα προϊόντα νυχιών που έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή!

Φωτογράφος: Μιχάλης Κυπριανού

Styling: Χριστιάνα Παναγή

Μακιγιάζ: Αναστασία Βανέλλη

Μαλλιά: Άντρη Τηλεμάχου Il Vento Hair Studio

Γάντια από Ammos Boutique

 

Τα περιποιημένα άκρα είναι σημαντικό μέλημα για την γυναίκα που κάθε μήνα ανανεώνει το ραντεβού της υιοθετώντας καινούριες τάσεις και χρώματα. Η Νάσια Σι, βρέθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον πολυτελέστατο χώρο των MO NAILS όπου περιποιήθηκαν τα νύχια της με τις καλύτερες προτάσεις.

Το μπλε χρώμα πρωταγωνιστεί στην γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού θεωρείται μία από τις αγαπημένες αποχρώσεις τόσο για τους χειμερινούς μήνες όσο και για την καλοκαιρινή περίοδο. Λίγο μετά τις γιορτινές μέρες, η Νάσια Σι υιοθέτησε το μπλε στην βιτρό του εκδοχή σε ένα αποτέλεσμα που μαγνητίζει και εντυπωσιάζει!

 

Η Κύπρια infuencer απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Dolce.com.cy και των MO NAILS ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό με την τάση που λατρεύουν οι γυναίκες.

 

Το μπλε στην βιτρό του εκδοχή, είναι η άριστη επιλογή της σεζόν, αφού ταιριάζει με τα περισσότερα outfits δίνοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που κερδίζει το θαυμασμό!

Υιοθέτησε το πιο πάνω look κλείνοντας το ραντεβού σου στα MO NAILS στη Λεμεσό στο τηλέφωνο 77777170.

 

Η Νάσια Σιάηλου πόζαρε με μεγάλη επιτυχία στο φακό του καταξιωμένου Κύπριου φωτογράφου Μιχάλη Κυπριανού.

Το styling επιμελήθηκε η Χριστιάνα Παναγή με γάντια από την Ammos Boutique.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Αναστασία Βανέλλη.

Τα μαλλιά επιμελήθηκε η Άντρη Τηλεμάχου από το Il Vento Hair Studio.