ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ

Εpωτισμός στην ατμόσφαιρα; Ναι, από την πιθανότητα μιας σφιχτής χειραψίας, από αυτόν που λαχταράς. Ένα βλέμμα καρφωμένο πάνω σου, που γράφει σενάρια. Ένα στιγμιαίο άγγιγμα, ικανό να σε ταράξει. Μια όμορφη παρουσία, ένα μυστήριο βλέμμα, κάποιες αθώες κινήσεις του σώματος ακόμα και η χροιά της φωνής!

 

Όμως, υπάρχει πιο εpωτικό “εργαλείο” από το μυαλό, ικανό να ξεχειλίσει τον χώρο από εpωτισμό; Είναι αυτό που σε αγγίζει, χωρίς καθόλου να σε πλησιάσει! Ενθουσιάζεσαι, εξιτάρεσαι και κολλάς με κάποιον, γιατί το μυαλό του, το χιούμορ του, ο τρόπος σκέψης του είναι μαγνήτης. Το διανοητικό και πνευματικό ταίριασμα που μπορεί να έχεις μαζί του, οδηγεί σε καλή επικοινωνία και αυτό είναι αφροδισιακό! Ο τρόπος που κάποιος βλέπει τα πράγματα και χειρίζεται τις λέξεις μπορεί να δημιουργήσει την πιο εpωτική ατμόσφαιρα.

 

Γιατί καλή και επιθυμητή η εμφάνιση, αλλά σαν το μυαλό δεν έχει! Ο εγκέφαλος είναι εpωτικό όργανο! Το μυαλό οδηγεί και το σώμα ακολουθεί. Όταν παραδοθεί το μυαλό, το σώμα δεν μπορεί να πει “όχι”! Όταν ερωτευόμαστε μυαλά ο έpωτας κρατάει περισσότερο, έχει βάθος, ουσία κι ενδιαφέρον! Όταν κυριευτεί το σώμα, η πολιορκία σαφώς πετυχαίνει. Μα όταν κυριευτεί το μυαλό η “παράδοση” είναι άνευ όρων και διατηρείται γερά στο πέρασμα του χρόνου!

 

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση που μυαλό και σώμα κυριεύονται καταθέτοντας τα όπλα στον κατακτητή. Ο εpωτισμός τότε φτάνει στην πιο πλήρη μορφή και ολοκληρωμένη εκδοχή του! Κανείς δε διαφωνεί σ’ αυτό! Εpωτισμός στην ατμόσφαιρα λοιπόν; Βρες τον τρόπο σου και διέκρινέ τον!

Γράφει η Δέσποινα Χατζάκη

Πηγή: http://www.loveletters.gr/