ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ;

Μπορεί και να εκπλαγείς

Ανεξάρτητα από τον συνδυασμό που κάνει ένα χρώμα μαλλιών με το δέρμα μας ή με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, σίγουρα αναδεικνύει τον εσωτερικό μας εαυτό, ειδικά όταν τα μαλλιά μας είναι βαμμένα.

 

Μαύρο

Αν είσαι διεκδικητική, γοητευτική και ευφυής, τότε το μαύρο χρώμα είναι το ιδανικό για τα μαλλιά σου. Δίνει μία επιπλέον νότα μυστηρίου στην εμφάνισή σου και κάνει την κάθε σου εμφάνιση αυτόματα πιο σικάτη.

 

Καστανό

Τα καστανά μαλλιά σου ταιριάζουν τέλεια αν είσαι αξιόπιστη και αυτόνομη. Είσαι αστεία, ήρεμη, έξυπνη και πάνω απ’ όλα επιτυχημένη. Οι καφέ αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να εξωτερικεύσεις την ζεστασιά που έχεις μέσα σου.

 

Ξανθό

Οι ξανθές αποχρώσεις ταιριάζουν σε δραστήριες και αγαπησιάρικες προσωπικότητες. Είναι το απόλυτο χρώμα αν είσαι τολμηρή και σου αρέσει να τραβάς την προσοχή των γύρω σου χωρίς προσπάθεια.

 

Κόκκινο

Αν θέλεις να αναδείξεις τον μαχητικό και σέξυ εαυτό σου, τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σου. Μιλάς «έξω από τα δόντια» και είσαι έντονη προσωπικότητα.

 

Όμπρε

Αν θέλεις να προσθέσεις μια fun νότα στην εξωτερική σου εμφάνιση, μπορείς κάλλιστα να κάνεις τα μαλλιά σου όμπρε και τα τους μπερδέψεις όλους, αφού τελικά θα έχεις δύο χρώματα στα μαλλιά σου. Το μοναδικό σου χαρακτηριστικό; Είσαι εντελώς απρόβλεπτη.

 

Ασυνήθιστα χρώματα

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι ότι πιο in τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Αν έχεις κάποιο ηχηρό μήνυμα να δώσεις στον κόσμο για τον εαυτό σου, τότε μπορείς να επιλέξεις χρώματα από μπλε και μωβ ως και πράσινο και κίτρινο για να το εκφράσεις.

Από την Ιωάννα Σπυροπούλου

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/