ΡΩΤΗΣΑΜΕ 10 ΑΝΤΡΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Μάθαμε όλα τα μυστικά για να μην σε χορταίνει

Μπορεί να μην είναι τόσο πολύπλοκα όντα όσο οι γυναίκες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι και εμείς πολλές φορές δεν αναρωτιόμαστε τι στο καλό είναι αυτό που θέλουν οι άνδρες στο σεξ. Όποια γυναίκα σού πει ότι δεν έχει googlάρει έστω και μία φορά στη ζωή της για τις «μαγικές» εκείνες κινήσεις στο κρεβάτι, που θα κάνουν το σύντροφό της να τρελαθεί, λέει ψέματα. Γι’ αυτό και εμείς ρωτήσαμε 10 άνδρες ηλικίας 18-60 τι είναι αυτό που τούς αρέσει περισσότερο στο σεξ.

 

  1. «Να με αγγίζει σε όλο μου το σώμα»

Το πρώτο μας «θύμα», μάς αποκάλυψε πως αν και ποτέ δεν πρόκειται να το παραδεχτεί στη σύντροφό του, έχει και άλλες ερωτογενείς ζώνες πέρα από το πέος του. Μην διστάσετε λοιπόν και εσείς να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε το σώμα του συντρόφου σας, αγγίζοντάς τον στο στέρνο, την πλάτη και το εσωτερικό των μηρών, για να ανακαλύψεις τι τού αρέσει πιο πολύ.

 

  1. «Να μού λέει τι της αρέσει»

Μπορεί να κάνουν σαν τα απόλυτα sex machines, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν ξέρουν τι κάνουν. Γι’ αυτό και πολλοί, μάς αποκάλυψαν πως εκτιμούν λίγη… καθοδήγηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τούς αρέσει η σύντροφό τους να τους χλευάζει, λέγοντάς τους ότι δεν ξέρουν τι κάνουν.

 

  1. «Να μού λέει τι κάνω σωστά»

Λίγα κοπλιμέντα δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν! Όλοι μάς είπαν ότι τούς αρέσουν εκείνη τη στιγμή τα θετικά σχόλια τόσο για την εμφάνιση, όσο και για τις ικανότητες στο κρεβάτι, καθώς αυτά βελτιώνουν όχι μόνο την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και την απόδοσή τους.

 

  1. «Απλά το σεξ»

Μερικές φορές οι άντρες θέλουν απλά σεξ. Σκέτο, γρήγορο σεξ χωρίς πολλά πολλά. Tell me something I don’t know!

 

  1. «Όταν η γυναίκα έχει φαντασία»

Το γνωστό «βάλε φαντασία και σκηνοθεσία», λοιπόν! Οι άνδρες λατρεύουν να μιλούν με τη σύντροφό τους για τις φαντασιώσεις τους, αλλά και να τις δοκιμάζουν στην πράξη. Αν η ιδέα δεν σας φέρνει σε δύσκολη θέση, ξεκινήστε να αποκαλύπτετε τις «αμαρτωλές» σας σκέψεις!

 

  1. «Να μού μιλάει»

Υπάρχουν εκείνη που θέλουν σιωπηλό σεξ και εκείνοι τούς αρέσει να ακούν τη φωνή μας. Το να μιλάμε τους εξιτάρει ακόμη περισσότερο, ειδικά όταν λέμε τι μάς αρέσει ή τι θέλουμε (βλ. παραπάνω!). Για ακόμη… καλύτερα αποτελέσματα, ψιθύριστε στο αφτί!

 

  1. «Να είναι ειλικρινής»

Με ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα, καλό είναι να μιλάμε και να λύνουμε ό,τι προκύπτει για να έχουμε τελικά μια πιο υγιή και απολαυστική σεξουαλική ζωή.

 

  1. «Να υπάρχει παιχνίδι»

Οι άνδρες ήταν, είναι και θα είναι (ελπίζουμε!) πάντα κυνηγοί! Γι’ αυτό μην «παραδίνεστε» αμέσως! Άσε το φλερτ να ανάψει τα αίματα και να εκτοξεύσει την ερωτική επιθυμία στα ύψη!

 

  1. «Να παίρνει πρωτοβουλίες»

Πολλοί μάς είπαν ότι τούς αρέσει η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι, χωρίς να σημαίνει ότι αυτοί θέλουν να είναι submissive. Απλά θέλουν πού και πού να παίρνει λίγο τα ηνία!

 

  1. «Να βγαίνει φυσικά και αυθόρμητα»

Ναι μπορεί να θέλουν συνέχεια σεξ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τούς αρέσει να πιέζονται οι ίδιοι ή η σύντροφός τους για να συμβεί. Το σεξ είναι ευχαρίστηση και θα πρέπει να σας βγαίνει και αυθόρμητα, χωρίς πίεση ή προγραμματισμό.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/