ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΣΠΑΝΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

Είναι πολύ χαριτωμένη φάτσα

Ο Τσάρλι είναι ένας αξιαγάπητος σκύλος Δαλματίας που έγινε διάσημος χάρη στα σημάδια σε σχήμα καρδιάς που υπάρχουν γύρω από τα μάτια του.

 

Η ιδιοκτήτριά του τον υιοθέτησε όταν ήταν 7 εβδομάδων και ανέφερε ότι τα σημάδια εμφανίστηκαν αργότερα και γίνονταν πιο εμφανή καθώς μεγάλωνε.

 

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδα τον Τσάρλι. Όταν γεννήθηκε δεν είχε σχεδόν καθόλου σημάδια στο σώμα του. Τα σημάδια εμφανίστηκαν όταν ήταν 4 μηνών. Τότε, φάνηκαν και τα σημάδια σε σχήμα καρδιάς στα μάτια του. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε τόσο πιο εμφανή γίνονταν τα σημάδια. Τα σημάδια καρδιάς ήταν τόσο συμμετρικά που πολλοί με ρώταγαν αν του τα είχα ζωγραφίσει εγώ», ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

 

«Επειδή έβλεπα ότι πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονταν από τα σημάδια του Τσάρλι, αποφάσισα να του φτιάξω τον δικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζω καθημερινά φωτογραφίες του. Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στο δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε», συμπλήρωσε με χαρά.

Πηγή: dokari.gr