ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΕΙΜΑΙ 52 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ

Μια κατάθεση ψυχής για όσα βιώνει, για το ποιοι του στάθηκαν, για το πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να δέχονται τα παιδιά τους.

Διαβάστε τη βγάζει μέσα από τη ψυχή του ο κομμωρτής Στράτος Δημητρίου ο οποίος μοιράστηκε αυτά τα λόγια δημόσια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Είναι αργά και δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω αποφασίσει να κάνω μια σελίδα για την ομοφοβία στον τόπο μας, γράφοντας τις δικές μου εμπειρίες και ακούγοντας τις δικές σας, ονομάζοντας την «ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ, ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ».

 

Είμαι 52 χρονων και είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω την τέλεια εξωτερική εμφάνιση αλλά έχω αξίες. Έχω θλίψη, όπως οι περισσότεροι gay της γενιάς μου που αρκετοί έφυγαν με πολύ πόνο από την μη αποδοχή και το bulling που βίωσαν.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές αυτό το bulling και η ψυχολογική εκμετάλλευση κάποιων με οδήγησαν σε απόπειρες κατά του εαυτού μου.

Σας παρακαλώ γονείς, αγαπάτε τα παιδιά σας. Εσείς τα δημιουργήσατε, γεννιούνται έτσι. Ρωτάτε όποια επιστήμη θέλετε. Εγώ χιλιάδες φορές έγινα θρύψαλα από τον κόσμο και τα κόμπλεξ τους. Αν δεν είχα την αγάπη της οικογένειας μου και μερικών πραγματικών φίλων, ούτε θα ζούσα, ούτε θα έκανα ότι έκααν. Εσείς θα σώσετε τα παιδιά σας. Μάνες, αγαπάτε και αγκαλιάστε τα όποια σεξουαλική ταυτότητα και αν έχουν. Είναι η πιο καλή πράξη που θα κάνετε.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.