ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Είναι τα πιο ανεξάρτητα του ζωδιακού.

Όταν σκέφτεσαι την ανεξαρτησία σου και το πώς την εκφράζεις, τι σου έρχεται στο μυαλό; Είσαι από αυτούς που βάζουν προτεραιότητα στο να συνυπάρχεις με τους άλλους ή ανήκεις στους μοναχικούς τύπους; Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να υποστηρίζει την ελευθερία του, είτε αυτό σημαίνει να βάζει “φωτιά” όπως ο Κριός είτε να κανονίζει απόδραση όπως ο Τοξότης. Η ανεξαρτησία σου σε κάνει αυτό που είσαι και συχνά υπογραμμίζει αυτό που σου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά.

 

Πολλοί έχουν την τάση να βάζουν προτεραιότητα τους άλλους (εσένα κοιτάμε Καρκίνε και Ζυγέ) αντί για τον εαυτό τους αλλά αν νιώθεις λίγο αποπροσανατολισμένη, σου προτείνουμε να αναζητήσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις περισσότερο απελευθερωμένη. Κάθε ζώδιο εκφράζει την ανεξαρτησία του διαφορετικά αλλά αν μπορούσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με τα πιο ανεξάρτητα, θα ήταν τα παρακάτω.

 

Κριός

Είναι ξεχωριστοί και γεννημένοι ηγέτες όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Ως ζωδιο που συμβολίζει την αρχή της άνοιξης αλλά και ως το πρώτο του ζωδιακού κύκλου, έχουν τον ενθουσιασμό που τους βοηθά να συνεχίζουν. Τόσο που αφήνουν τους άλλους πίσω τους.

 

Τοξότης

Αυτοί οι ανοιχτόμυαλοι, αισιόδοξοι άνθρωποι βάζουν προτεραιότητα την ελευθερία και το να συνεχίζουν να εξελίσσονται. Οι Τοξότες βλέπουν τη ζωή σαν ένα συνεχές ταξίδι και δεν είναι πρόθυμοι να βάλουν αυτό το ταξίδι σε αναμονή για κανέναν -θα τους ακολουθήσεις ή θα σε αφήσουν πίσω.

 

Υδροχόος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δίνουν έμφαση στο να επαναστατούν ενάντια στους απαρχαιωμένους νόμους  και όρια της κοινωνίας. Παίρνουν στα σοβαρά την ελευθερία αλλά όχι μόνο για τους ίδιους -για κάθε άνθρωπο στον κόσμο.

Πηγή: marieclaire.gr