ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΣΕΞ

Kαλύτερα να πέσεις μαζί τους στο κρεβάτι για ύπνο παρά για περιπτύξεις

Photo by Valeria Boltneva from Pexels

Είναι βαρετοί και διεκπαιρεωτικοί στο κρεβάτι. Καλύτερα να δεις Netflix από το να κάνεις σεξ μαζί τους. Καμία φαντασία και πολύ μονοτονία. Το παράξενο είναι ότι νομίζουν ότι είναι όλοι τους sex symbols. Ας ξεμπροστιάσουμε τους ξενέρωτους του ζωδιακού:

 

Λέων

 

Αυτοαναφορικός ακόμη και όταν κάνει σεξ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως δείχνει το σώμα του γυμνό και αν υπάρχει καθρέφτης στέλνει φιλιά στον εαυτό του ενώ θα έπρεπε να τα δίνει σε εσένα. Δεν είναι ότι δεν έχει τα skills είναι ότι κάνει καλό σεξ μόνο όταν το κάνει με τον εαυτό του.

 

Αιγόκερως

 

Πάντα πρέπει να τον αγγαρέψεις για να κάνει σεξ λες και είναι μια βαρετή δουλειά του σπιτιού. Επίσης πέφτει και στο κρεβάτι και κάνει τον αστερία περιμένοντας από το σύντροφό του να κάνει όλη τη δουλειά. Γνωστός και ως ο “δημόσιος υπάλληλος” του σεξ.

 

Ιχθύς

 

Φιγουρατζής και επιφανειακός μπορεί να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια αλλά αυτό που θα πάρεις στο τέλος θα είναι ένα ιεραποστολικό με το κεφάλι στο μαξιλάρι διάρκειας τεσσάρων λεπτών. Όπου λοιπόν ακούς τα πολλά κεράσια του Ιχθύ να κρατάς μικρό καλάθι.

Πηγή: marieclaire.gr