ΤΑ 6 ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ

Ένα από τα συχνά προβλήματα των ζευγαριών είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, ο ένας σύντροφος θεωρεί τον άλλον δεδομένο.

«Δεν μου δίνει τόση σημασία όσο παλιά», «Δεν με διεκδικεί πια», «Μ’ έχει συνηθίσει», «Βαριέται να κάνει σεξ», «Δεν μου μιλάει όμορφα και ευγενικά». Πολλά ζευγάρια παραπονιούνται ότι η σχέση τους έχει φθαρεί στην πάροδο του χρόνου, επειδή θεωρούν ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και δεδομένα. Κι έτσι, ο ένας ή ο άλλος σύντροφος (ή και οι δύο) μαζεύουν παράπονα, επειδή νιώθουν ότι ο άλλος δεν τους εκτιμάει αρκετά. Τα παράπονα συνήθως προκύπτουν μέσα από μικρές, καθημερινές καταστάσεις. 

 

Μερικές φορές οι άνθρωποι νιώθουμε τέτοια ασφάλεια μέσα στη σχέση μας που ασχολούμαστε με άλλα πράγματα ξεχνώντας πως και ο σύντροφός μας χρειάζεται τον χρόνο, το ενδιαφέρον και την προσοχή μας. Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν περίπλοκες. Από τη μια, υπάρχει ο κίνδυνος να αγνοείς τον σύντροφό σου και να νιώθει παραμελημένος. Από την άλλη, υπάρχει ο κίνδυνος ακριβώς στην αντίπερα όχθη, να είσαι υπερβολικά δοτικός και να γίνεις… δεδομένος.

 

Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν 6 ζώδια που έχουν την τάση να θεωρούν τους άλλους δεδομένους και σίγουρα η σχέση σου μαζί τους θα σε πληγώσει. Ας δούμε ποια είναι:

Τοξότης

 

Δεν είναι για καθημερινά τετριμμένα πράγματα ο Τοξότης, τον έχασες πολύ εύκολα. Για να είσαι με έναν Τοξότη σε μια σχέση πρέπει συχνά να προκαλείς το μυαλό του, να τον κρατάς σε εγρήγορση και να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του. Αλλιώς, δυστυχώς θα σε θεωρήσει δεδομένη.

Ταύρος

 

Ο Ταύρος είναι ξεροκέφαλος και πάντα βλέπει τα πράγματα από την δική του οπτική γωνία. Θέλει να γίνονται όλα με τον δικό του τρόπο και είναι πεισματάρης. Εκεί είναι και η πηγή του κακού: Θεωρεί δεδομένο ότι θα δεις κι εσύ τα πράγματα, όπως τα βλέπει εκείνος.

Ιχθύς

 

Θεωρεί δεδομένο ότι όλοι θα του φερθούν με καλοσύνη και εκεί είναι που την πατάει. Επίσης θεωρεί δεδομένο ότι εσύ θα δεις την οπτική του και θα τον καταλάβεις και όταν δεν γίνει αυτό, εκείνος απογοητεύεται βαθιά.

Καρκίνος

 

Ο Καρκίνος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και για αυτό μόλις βρεθεί στο επίκεντρο γίνεται πολύ κοινωνικός. Του αρέσει όταν τον εκτιμούν και δοξάζουν, όμως το θεωρεί δεδομένο. Επίσης, θεωρεί τους άλλους δεδομένους, γιατί νομίζει ότι όλοι συμφωνούν με όσα λέει και κάνει.

 

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο θεωρεί δεδομένο τον χρόνο, τα χρήματα και την υπομονή των άλλων και δυστυχώς το κάνει συστηματικά. Είναι ένα από τα ζώδια που θεωρεί τους άλλους δεδομένους και γι αυτό δοκιμάζει την υπομονή των γύρω του. Πιστεύει ότι όλος ο κόσμος του χρωστάει.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και δυστυχώς θεωρεί δεδομένο ότι οι άνθρωποι θα μείνουν γύρω του, ακόμα κι αν τους φερθεί άσχημα.

Πηγή: https://www.bovary.gr/