ΤΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΙΟΥ: ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ, ΠΕΡΝΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΕΓΝΟΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ

Comments Off on ΤΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΙΟΥ: ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ, ΠΕΡΝΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΕΓΝΟΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΚΥΠΡΟΣ

Μόλις περίπου δύο βδομάδες πριν ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας με τον αγαπημένο της και να ντυθεί νυφούλα, η Κύπρια Hair Stylist, περνά τη δική της δοκιμασία.

Όπως και σε πολλές άλλες δουλειές και χώρους, έτσι και στο κομμωτήριο της, βρέθηκε θετικό κρούσμα στον Covid 19. Η Hairstylist, λάμβανε και η ίδια και το προσωπικό της σε καθημερινή βάση όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα, πάντοτε, ζητούσε και από την αγαπημένη πελατεία της, πριν εισέρθουν στο κομμωτήριο, να φοράνε τις μάσκες τους.

Όταν βρέθηκε θετικό κρούσμα, η Τόνια έλαβε αμέσως όλα τα μέτρα και ενημέρωσε την κάθε πελάτισσα η οποία είχε ραντεβού κοντά της. Έγινε απολύμανση των χώρων και πέρασαν όλοι το τέστ κορονοϊου. Η ίδια δεν το έκρυψε, το αντίθετο μάλιστα, ήθελε να είναι ειλικρινής απέναντι στον κόσμο που τόσα χρόνια έχουν χτίσει μεταξύ τους μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. 

Τα πράγματα εξελίσσονται θετικά, όλοι έδειξαν την αγάπη προς το πρόσωπο της και πολύ σύντομα, μαζί με την ομάδα της, επιστρέφουν δυναμικά για να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά, να ομορφαίνουν τις μέρες μας!