ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: HYPNOTIC POISON

Όταν γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Hypnotic Poison Eau De Τoilette ανήκει σε μια οικογένεια αρωμάτων με ισχυρό χαρακτήρα. Αυτή η ανατολίτικη υπογραφή έντονης βανίλιας με άμεσο αισθησιασμό είναι μια ωδή στο Poison, το σκανδαλώδες άρωμα, που το όνομά του ψιθυρίζεται από όλων τα χείλη. Αυτό το έντονο, εξαιρετικά θηλυκό άρωμα κυκλοφορεί σε ένα εμβληματικό μπουκάλι, ντυμένο τώρα με μια νέα ποπ προσέγγιση, κόκκινου χρώματος.

 

Το Hypnotic Poison δεν έχει ανάγκη από συστάσεις. Είναι ένα μαγικό δηλητήριο, που κάνει μια δήλωση, ένα πορφυρό κύμα, άμεσο και σαγηνευτικό, πετυχαίνει κατευθείαν τον στόχο του και αναστατώνει τις αισθήσεις. Αυτή η τρελά σαγηνευτική έκκληση προκαλείται από τον άμεσο, αντιθετικό αισθησιασμό, που παρατηρείται στο πάθος για υπερβολική δόση βανίλιας, στη ζεστασιά που χαρίζει το πέπλο σανταλόξυλου και στο ζωώδη χαρακτήρα που προσφέρουν οι μόσχοι και το ambergris.

 

Αυτές οι υπαινικτικές, πλούσιες και γεμάτες αυτοπεποίθηση νότες βάσης είναι άκρως γοητευτικές και πανταχού παρούσες. Αυτό το πλούσια χρωματισμένο χαλί κάνει αισθητή την παρουσία του, καλωσορίζοντας όμορφες νότες γιασεμιού και absolute από άνθος πορτοκαλιού, που προσδίδουν μια λουλουδάτη πινελιά. Αλλά από που ξεκίνησε αυτή η ιστορία;

 

Αν και αιθέριες, οι νότες κορυφής πικραμύγδαλου και πληθωρικού αστεριού γλυκάνισου παραμένουν, χαρίζοντας ποικιλία αισθήσεων, πριν τελικά παραμεριστούν για να δώσουν τη θέση τους στην εντυπωσιακά γενναιόδωρη και έντονα αισθησιακή βάση. Ένα καθηλωτικό και μαγευτικό άρωμα με μια εμβληματική ευωδία, που πλημμυρίζει χρώμα σε ένα καινούργιο, θελκτικό, κόκκινο μπουκάλι.

 

«Όταν μια γυναίκα φοράει Hypnotic Poison, προκαλεί τη συνάντηση δύο ειδών ταπεραμέντου. Αυτό της άμεσα αντιληπτής και αντιθετικής αρωματικής υπογραφής, που επιβεβαιώνει το πνεύμα του Poison, τιμώντας τις ρίζες του, καθώς και αυτό του Eau De Τoilette, που ντύνει μια τολμηρή γυναίκα». François Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior

 

Και, για να παρατείνετε την αύρα που υπνωτίζει … Για να ενισχύσετε το άρωμα, κυκλοφορεί ειδικά για τους λάτρεις του Hypnotic Poison, μια σειρά από εξαιρετικά αισθητηριακά προϊόντα, ντυμένα επίσης τη νέα ποπ προσέγγιση κόκκινου χρώματος. Σήμερα, το Hypnotic Poison είναι διαθέσιμο σε ένα on-the-go Roller-Pearl για εντελώς απελευθερωμένη εφαρμογή αρώματος. Το μικρό μπουκάλι του, που θυμίζει κόσμημα, ντύνεται επίσης στα κόκκινα και είναι ένας ιδανικός σύμμαχος αποπλάνησης. Κόκκινα και αισθησιακά, το αποσμητικό και το γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένα με αμυγδαλέλαιο, παρουσιάζουν με τη σειρά τους την ίδια πορφυρή υπογραφή.