ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Το Soundtrack Of Love έρχεται στον Alpha Κύπρου με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Όλοι έχουν μια ιστορία. Ποιο είναι το τραγούδι της δικής σου;

 

Το “SOUNDTRACK OF LOVE”, το πολυβραβευμένο format της Warner που συνδυάζει ζωντανή μουσική με δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ALPHA Κύπρου, με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Σε συνεργασία με τη Warner Brothers και την YLE Φινλανδίας, το σόου που συγκινεί και σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν, παρουσιάζοντας, κάθε εβδομάδα, ιστορίες-εκπλήξεις μέσω αφιερώσεων τραγουδιών.

Ο ALPHA Κύπρου αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν μια ιστορία αγάπης κάνοντας έκπληξη στο σύντροφό τους ή σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο (συγγενή, φίλο, συνάδελφο), μέσω ενός κομματιού της δικής τους επιλογής… του οποίου οι στίχοι κρύβουν ένα μοναδικό ταξίδι συναισθημάτων και ξεχωριστών στιγμών.

Αναζητούμε όλους εσάς που έχετε στην κορυφή του playlist σας ένα μοναδικό τραγούδι, το οποίο σας θυμίζει ένα έρωτα, ένα φιλί, ένα ευχαριστώ, μία συγγνώμη ή ό,τι άλλο γεμίζει την καρδιά και την ψυχή σας κάθε φορά που το ακούτε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο love@alphacyprus.com.cy, αποστέλλοντας τη δική σας ιστορία που κρύβεται πίσω από ένα τραγούδι, για να ετοιμάσουμε μία μοναδική έκπληξη -και όχι μόνο- στον παραλήπτη!

Σας περιμένουμε στο στούντιο του “SOUNDTRACK OF LOVE”, για να συμμετάσχουμε μαζί σας στην προβολή του σχετικού βίντεο-έκπληξη, να καταγράψουμε τις εκφράσεις και τα συναισθήματα του παραλήπτη, αλλά και να απολαύσουμε τη “Love Band” της εκπομπής να ερμηνεύει ζωντανά το κομμάτι σας με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών!

Η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους θα βρίσκεται δίπλα σας, από την αρχή μέχρι και το τέλος του μελωδικού ταξιδιού, αφού μετά από κάθε αφιέρωση-έκπληξη θα ακολουθεί μία γλυκιά συνέντευξη. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα γύρω από τη βαθύτερη ερμηνεία που κρύβουν οι στίχοι κάθε τραγουδιού, τι σας θυμίζει το ρεφρέν του, καθώς και όλα όσα συνδέουν τον αποστολέα με τον παραλήπτη.

Δηλώστε συμμετοχή, αποστέλλοντας στο love@alphacyprus.com.cy τη δική σας ιστορία, που κρύβεται πίσω από ένα αγαπημένο σας τραγούδι, και αφήστε το “SOUNDTRACK OF LOVE” του ALPHA Κύπρου να απογειώσει την έκπληξη της βραδιάς!