ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το #menospiti δεν είναι σίγουρα εύκολη υπόθεση.

Eρχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά πράγματα που θα θέλαμε να αποφύγουμε στο σπίτι. Όλα όσα μερικοί αποφεύγουμε με την πολύ δουλειά, τις συνεχείς εξόδους, αλλά και γενικά με την  έντονη καθημερινή ρουτίνα μας.

 

Το #menospiti είναι όμως σήμερα μια απαραίτητη φάση, με προϋπόθεση την συνεννόηση κ την συνεργασία όλων μας για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

 

Μάσκα για κανονικά μαλλιά

Αν είστε από τις τυχερές και έχετε κανονικό τύπο μαλλιών,  αυτή η μάσκα θα σας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο, επίσης αν έχετε παιδιά (κορίτσια) είναι ένας τρόπος να την κάνετε μαζί που είμαι σίγουρος πως θα τους αρέσει πάρα πολύ, η όλη διαδικασία.

 

Περιέχει αβοκάντο, μέλι, λάδι καρύδας και μαγιονέζα στις παρακάτω δοσολογίες:

 

Υλικά:

1/2 φέτα αβοκάντο αποφλοιωμένη

2 κουταλιές σούπας λάδι καρύδας

1 κουταλιά σούπας μέλι

¼ φλιτζάνι μαγιονέζα

Ετοιμασία:

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (ή τα ανακατεύεουμε μέχρι να αναμιχθούν πολύ καλά, βεβαιώνοντας ότι το αβοκάντο είναι καλά χτυπημένο). Σε βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόζουμε το μίγμα μας ομοιόμορφα στα μαλλιά μας και περισσότερο στις άκριες που πάντα χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση.

 

Στην συνέχεια μπορούμε να καλύψουμε το κεφάλι μας με μια πετσέτα ή σκουφάκι μπάνιου και το αφήνουμε το περίπου  για μισή ώρα. Στην συνέχεια ξεπλένουμε πολύ καλά και λούζουμε  τα μαλλιά μας με το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε.

 

Καλό θα ήταν να το βάλουμε στο πρόγραμμα μας αυτή την θεραπεία και μετά την καραντίνα! Τα μαλλιά μας τους αξίζουν να είναι υγιής, πλούσια και λαμπερά!