10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 59…

Γυναίκες που δεν σταμάτησαν ποτέ να ελπίζουν στο όμορφο θαύμα της μητρότητας…

Γυναίκες των οποίων η ηλικία δεν τις εμπόδισε να αποκτήσουν το δικό τους μωρό, με τη μικρότερη να είναι 59 ετών και τη μεγαλύτερη να πλησιάζει τα 70…

 

Dawn Brook: Έμεινε έγκυος και γέννησε σε ηλικία 59 ετών, χωρίς να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Το μόνο που έκανε ήταν ορμονοθεραπεία.

 

Frieda Birnbaum: Γέννησε δίδυμα σε ηλικία 60 ετών, μετά από ειδική θεραπεία που έκανε στη Νότια Αφρική. Αν και είχε ήδη τρία μεγάλα παιδιά, ήθελε πολύ να αποκτήσει κι άλλα.

 

Janice Wulf: Είναι ίσως η μοναδική προγιαγιά που γέννησε σε ηλικία 62 ετών, μετά από ειδική θεραπεία. Πρόκειται για το δωδέκατο παιδί της και έχει είκοσι εγγόνια και τρία δισέγγονα.

 

Annegret Raunigk: Συνέλαβε τετράδυμα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ηλικία 65 ετών, έχοντας ήδη 13 παιδιά.

 

Bhateri Devi Singh: Το 2010 γέννησε τρίδυμα σε ηλικία 66 ετών, μετά από ειδική θεραπεία στην Ινδία. Μετά από σαράντα χρόνια γάμου, αυτά είναι τα πρώτα της παιδιά.

 

Haya Shahar: Για σχεδόν πενήντα χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει δικό της παιδί και τα κατάφερε σε ηλικία 66 ετών, μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση.

 

Elizabeth Adeney: Το 2009 γέννησε ένα αγοράκι, σε ηλικία 66 ετών. Για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία ταξίδεψε μέχρι την Ουκρανία.

 

Adriana Iliescu: Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων γέννησε ένα κοριτσάκι σε ηλικία 66 ετών . Αν και σε νεαρή ηλικία είχε δύο αποβολές, εντούτοις δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρο της μητρότητας.

 

Rajo Devi Lohan: Το 2008 γέννησε σ’ ένα χωριό της Ινδίας ένα κοριτσάκι, σε ηλικία 69 ετών. Παρόλο που υπήρξαν επιπλοκές στον τοκετό, κατάφερε να φέρει στον κόσμο το μονάκριβο παιδί της.

 

Omkari Panwar: Το 2008 έφερε στον κόσμο δίδυμα, σε ηλικία 70 ετών. Η ίδια έκανε τεχνητή γονιμοποίηση, αν και είχε ήδη δύο μεγάλες κόρες.

 

Τελικά η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός μπροστά στην επιθυμία απόκτησης ενός παιδιού! Όλες οι πληροφορίες στο video βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας