24 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΤΗ. ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

«24 ΩΡΕΣ» στη Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη… στην έρημο των ΘΑΥΜΆΤΩΝ!

Με πρωταγωνιστές τον Γέροντα Χρυσόστομο, τον Κύπριο πατέρα Κυριακό και μαρτυρίες θαυμάτων από πιστούς, η ομάδα των «24 ΩΡΩΝ» φτάνει μέχρι και τα βάθη της ερήμου  αποκαλύπτοντας…

Γίνονται ή όχι θαύματα; Πλησιάζουν ή σχεδόν ήρθαν τα «ύστερα του κόσμου»; Οι «24 ΩΡΕΣ» επιστρέφουν στους Αγίους Τόπους και συγκεκριμένα στη Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στην έρημο της Ιεριχούς για να συναντήσουν τον Γέροντα Χρυσόστομο, τον Κύπριο πατέρα Κυριακό και πιστούς που βίωσαν και αποκαλύπτουν τα θαύματα του Αγίου!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του θα ξεναγηθούν στα απόκρυφα της Μονής που αποτελεί μία όαση μέσα στην έρημο και θα ακούσουν ιστορίες ανθρώπων που θα αναφερθούν στο δικό τους θαύμα, όπως το βίωσαν σε στιγμές δύσκολες. Άνθρωποι που δεν είχαν στενή σχέση με την εκκλησία μαρτυρούν στην κάμερα της εκπομπής όσα ανεξήγητα γεγονότα έζησαν και τα αποδίδουν στη χάρη του Αγίου Γερασίμου και Του Θεού.

Μαζί με τον πατέρα Κυριακό, οι «24 ΩΡΕΣ» θα βρεθούν και στα βάθη της ερήμου για να δουν το σπήλαιο της Μαρίας της Αιγυπτίας, που σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση έζησε εκεί για δεκαετίες ολόκληρες. Ο Γέροντας Χρυσόστομος θα μιλήσει και για τα ακραία φυσικά φαινόμενα που μαστίζουν τον πλανήτη μας, τις αρρώστιες, τους πολέμους και τις τουρκικές προκλήσεις, γεγονότα τα οποία, όπως υποστηρίζει, αποτελούν επιβεβαίωση των γραφών για τα «ύστερα του κόσμου».

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε το ιδιαίτερο αυτό επεισόδιο στο οποίο θα μάθουμε και για τον αγώνα που γίνεται εν μέσω αντίξοων συνθηκών για τη διατήρηση των Πανάγιων Προσκυνημάτων. Μία κατανυκτική εκπομπή-ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τον Γέροντα Χρυσόστομο και τον Κύπριο πατέρα Κυριακό για τους οποίους έχουν λεχθεί τόσα πολλά από τις χιλιάδες πιστών από Κύπρο και Ελλάδα που σπεύδουν να τους συναντήσουν αναζητώντας τη βοήθεια του Αγίου Γερασίμου.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου