3 ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΦΛΕΡΤ

Κορίτσια… απολαύστε τις εξομολογήσεις τριών γοητευτικών ανδρών που μπαίνουν στο γήπεδο του φλερτ, “σκοράρουν” και αποθεώνονται από γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό.

Κι αν την επόμενη φορά που σκεφτείτε ότι οι άνδρες δεν φλερτάρουν πια… οι πιο κάτω αποκαλύψεις θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε!

 

Χριστόδουλος, 41 ετών: “Την ήξερα από παλιά και την είδα ξανά σε μία κοινωνική εκδήλωση… την κοιτούσα μέχρι να πέσει το βλέμμα της επάνω μου και ως γνήσιος άνδρας την πλησίασα, χωρίς να σκεφτώ αν μας κοιτάει κανείς… Της είπα ‘Ευτυχώς που δεν συνοδεύεσαι από κανέναν, γιατί η θέση δίπλα σου μου ανήκει… Τι κάνεις; Ξέρεις τι θέλω… ένα καφέ της δικής σου επιλογής, αλλά να κάθομαι απέναντί σου για να σε κοιτώ στα μάτια…’. Χαμογέλασε, αλλά δεν απάντησε κατευθείαν. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της… μέχρι που δέχτηκε, αρκεί να σταματούσα να την κοιτάζω τόσο επίμονα, γιατί ντρεπόταν. Ok, ένας καφές δεν ήταν αρκετός… ανταλλάξαμε τηλέφωνα και άρχισα το ψήσιμο μέσω sms. Ήξερα ότι την ήθελα από την πρώτη στιγμή και τώρα, ενάμιση χρόνο μετά, περιμένουμε την κόρη μας!”

 

Κωνσταντίνος, 27 ετών: “Περιμέναμε και οι δύο στο waiting room ενός ιατρείου… Καλά, όταν την είδα για πρώτη φορά ψιλοέχασα την μπάσα φωνή μου… και ‘κατάπια’ και τη γλώσσα μου! Εγώ δεν ξέρω από εισαγωγές και κοινωνικές γνωριμίες… μπήκα κατευθείαν στο ψητό. Μερικά δευτερόλεπτα πριν μπει στο ιατρείο, την πλησίασα και της είπα χαμηλόφωνα ότι ‘αν δεν σου πω ότι είσαι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει μέχρι τώρα, δεν θα μου το συγχωρέσω ποτέ’. Αυτή κοκκίνισε και χαμογέλασε. Φεύγοντας, της είπα ότι θα μάθω το επίθετό σου και θα σου στείλω friend request, γιατί μου χρωστάς κι εσύ ένα κομπλιμέντο… Να μην τα πολυλογώ, μέσα σε δυο ώρες περίπου έλαβα από εκείνη friend request στο Facebook και μέσα σε δύο μήνες, περίπου, ψησίματος, γίναμε ζευγάρι!”

 

Σάββας, 38 ετών: “Πώς φλερτάρω; Ωραίο θέμα… τεράστιο κεφάλαιο! Πιστεύω πως πρέπει να το έχεις! Όταν γουστάρεις μία γυναίκα, πρέπει να μιλά ο άνδρας μέσα σου… να μην κωλώνεις! Πριν από οκτώ μήνες γνώρισα την σύντροφό μου… και ναι, εγώ έκανα κίνηση! Την είδα σε μία γνωστή αλυσίδα υπεραγορών. Την κοίταζα περίπου ένα τέταρτο… κανονικό σκανάρισμα από πάνω μέχρι κάτω. Μου άρεσε! Έκανα μία αυθόρμητη κίνηση. Πήρα το καροτσάκι και το τράκαρα δήθεν πάνω στο δικό της. Κοίταξα, αρχικά, αν παίζει καμία βέρα στο δεξί… αλλά και εκεί ήταν ελεύθερο το πεδίο. Δεν της άφησα περιθώριο, έδωσα χέρι για χειραψία κατευθείαν και της άρχισα τα τύπου ‘καλές τιμές εδώ’ και τέτοια… ‘Έρχεσαι συχνά εδώ; Δεν σε έχω ξαναδεί. Πάμε για κανένα καφεδάκι εδώ δίπλα;’. Μπαμ-μπαμ… απευθείας έκλεισα ραντεβουδάκι μαζί της. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου και χημείας!”