3 ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Αλλάζει ριζικά η ζωή σου όταν έχεις παιδιά.

Το σπίτι είναι πάντα γεμάτο εκτός από ευτυχία, παιδικά γέλια και φωνές, με πολλά πράγματα τα οποία προσπαθείς να βάλεις σε τάξη. Κι έρχεται μια στιγμή που τα παιδιά πάνε για ολιγοήμερες διακοπές στη γιαγιά, στην κατασκήνωση, ένα ταξίδι! Και σου έρχεται κάπως περίεργο που μετά από κάποια χρόνια, είσαι και πάλι μόνη στο σπίτι!

 

Ρωτήσαμε 3 μητέρες να μας πουν τι κάνουν όταν μένουν μόνες στο σπίτι! 

ΦΛΩΡΑ 35: Είναι τόσα πολλά τα πράγματα και το τρέξιμο της  καθημερινότητας, που όταν λείπουν τα μωρά από το σπίτι, λες και θες 2 μέρες να το συνειδητοποιήσεις  και μάλλον μέχρι να το σκεφτείς, επιστρέφουν πάλι! Είναι σίγουρα αναζωογονητικό όταν έχεις έστω και λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό σου.

 

ΝΑΤΑΣΑ 35: Είναι όμορφο και απαραίτητο για κάθε μητέρα να περνά χρόνο με τον εαυτό της. Όταν απουσιάζουν τα παιδιά από το σπίτι, γεμίζω το χρόνο μου με πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα. Από φαγητό με φίλες, εξόδους, μέχρι και ύπνο όσο πιο πολλές ώρες μπορώ!

 

ΙΩΑΝΝΑ 38: Με τα παιδιά, συνηθίζεις σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Η καθημερινότητα κυλάει ανάλογα και με τις δικές τους υποχρεώσεις. Θα γελάσεις όταν σου πω ότι συχνά, λείπουν από το σπίτι και η τηλεόραση είναι στο κανάλι με τα καρτούν! Θέλω να χαλαρώνω όταν απουσιάζουν που καμιά φορά με μικρά παιδιά στο σπίτι, είναι πολυτέλεια!