4 ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Όταν σε φροντίζεις, όταν ανεβάζεις τα στάνταρτς σου, όταν αρχίσεις να λες μερικά «Όχι» σε ότι δεν σε γεμίζει και πολλά «Ναι» σε ότι σε κάνει καλύτερο, τότε τα πάντα γύρω σου αλλάζουν.

Οι καθημερινές συνήθειες, ο χώρος στον οποίο κινείσαι, οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι, έχουν μέγιστη σημασία τόσο για τη διάθεση σου καθώς και για την εξέλιξη σου.

Για αυτό, ότι δεν είναι για σένα καλύτερα να του κλείνεις την πόρτα για να μπορείς να απολαύσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και σου αξίζει.

Και σε αυτό, υπάρχουν εάν κοιτάξεις γύρω σου οι άνθρωποι κλειδιά που με τις συμβουλές αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό τους για μια όμορφη, υγιές, καλή ζωή, θα σε παρασύρουν στο ρυθμό τους.

ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στους απολαυστικούς, γευστικούς πειρασμούς; Κανένας. Και καμιά φορά, το να ξέρεις σε ποια ποσότητα να απολαμβάνεις το κάθε τι, είναι το παν. Η διατροφολόγος Στέφανη Γρηγορίου είναι η γυναίκα που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη ζωή σου και να αγκαλιάσεις το σώμα σου.

 

ΔΟΜΝΙΚΗ ΠΑΦΙΟΥ

Όλα καλά με το σώμα μας και τον υγιεινό τρόπο ζωής, το που ζεις και κινείσαι όμως έχει τεράστια σημασία. Ο χώρος σου, είτε πρόκειται για το σπίτι ή για τη δουλειά, είναι αυτός μέσα στον οποίο θα περνάς άπλετο χρόνο. Γι αυτό αξίζει να δημιουργηθεί για να σε τονώνει, να σε χαλαρώνει και βεβαίως να είναι ο προσωπικός σου παράδεισος. Και η Interior Designer Δομνίκη Πάφιου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

 

ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Κατάφερε να «μαζέψει» τις σούπερ τροφές που θες και χρειάζεσαι για ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και καλή υγεία σε έναν χώρο. Στο κατάστημα Green Life Cyprus θα «γευτείς» πολλές αφορμές για να πάρεις την απόφαση να φροντίσεις το σώμα σου.

 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Το να αρχίσεις γυμναστήριο, το ξέρουμε, είναι μια απόφαση. Το να υπάρχει όμως δίπλα σου ένας άνθρωπος που να σου δίνει κίνητρο να συνεχίζεις, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην τα παρατάς γιατί δεν είσαι μόνος/η σε αυτή σου την προσπάθεια, τότε αυτό σημαίνει πολλά. Ο Νεκτάριος Μιχαήλ έχει καταφέρει να αλλάξει τη ζωή ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από το γυμναστήριο του