4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Θα αντιληφθείς, όταν φέρεις στον κόσμο το μωρό σου ότι υπάρχει πλέον στη ζωή σου, η πριν τη γέννα εποχή και η μετά τον ερχομό του παιδιού σου εποχή που σε αλλάζει ολοκληρωτικά.

Όσα πράγματα κι αν βιώσες, θα αναρωτηθείς πολλές φορές, πώς τα κατάφερες να υπάρχεις πριν από το μωράκι που έχει αλλάξει τη ζωή σου. Παρόλα αυτά όμως, η κάθε φάση που έζησες, συνέβαλε στην ξεχωριστή προσωπικότητα που πλέον είσαι.

 

Πριν φέρεις στον κόσμο το μωρό σου, φτιάχνεις ένα υπέροχο σκηνικό στο μυαλό σου. Και καλά κάνεις. Γιατί μια νέα, υπέροχη, μοναδική, ανεπανάληπτη περίοδος αρχίζει. Αισθάνεσαι ότι μέσα σου γεννιούνται συναισθήματα που ναι μεν υπήρχαν πάντα εκεί, όμως δεν τα αντιλήφθηκες μέχρι τη στιγμή που βίωσες τη μητρότητα στον απόλυτο βαθμό.

Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, μα και πριν την εγκυμοσύνη, υπάρχουν κάποια πράγματα που αξίζει να βιώσεις, πριν κρατήσεις για πρώτη φορά στην αγκαλιά το μωρό σου.

Είσαι υπναρού;

Εάν αγαπάς τον ύπνο, φρόντισε να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι με κάθε ευκαιρία.

Ταξίδια

Να ταξιδεύεις. Να ζεις εμπειρίες. Να γεμίζεις εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές. Γιατί όλα αυτά θα βοηθήσουν στο να αισθάνεσαι ολοκληρωμένη

 

Γυμναστική

Να φροντίζεις τον εαυτό σου. Σου αξίζει να αισθάνεσαι καλά με εσένα

 

Να μην αφήνεις απωθημένα

Να κάνεις πάντα αυτά που αγαπάς. Γιατί όταν έχεις απωθημένα, θα είναι κάτι που θα σε ταλαιπωρεί και θα επηρεάζει τη ψυχολογία σου συχνά.

 

Είναι σημαντικό, πριν φέρεις στον κόσμο έναν άνθρωπο, να αισθάνεσαι εσύ γεμάτη. Γιατί έχεις απέραντη αγάπη για να δώσεις και θα είσαι μια τέλεια μαμά.