5 ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να καλυτερέψεις τη σχέση σου στο τέλος της μέρας.

Οι μεγάλες, ρομαντικές κινήσεις, συχνά, παίρνουν όλα τα credits, αλλά τελικά οι καθημερινοί τρόποι που εκφράζουμε την αγάπη μας και συνδεόμαστε με το σύντροφό μας είναι εκείνοι που θέτουν τα σωστά «θεμέλια» για μία υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις μπορούν να βρουν νέους τρόπους να συνδεθούν. Πώς να βελτιώσω τη σχέση μου, λοιπόν; Ιδού 5 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να γίνει η σχέση σου καλύτερη, σήμερα.

  1. Φτιάξε στο σύντροφό σου ένα φλιτζάνι καφέ

Οι μικρές πράξεις αγάπης μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά μέσα σε μία σχέση, ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις, όπου οι άνθρωποι μπορούν να νιώσουν πως δεν έχουν αρκετή προσοχή ή δεν εκτιμώνται από το σύντροφό τους. Αυτές οι μικρές κινήσεις, όπως το να του ετοιμάσεις τον πρωινό καφέ του, θα τον κάνει να αισθανθεί πως το νοιάζεσαι και τον σκέφτεσαι.

 

  1. Πες «ευχαριστώ»

Ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις που, αναπόφευκτα, υπάρχουν ρουτίνες, αρχίζουμε και αισθανόμαστε τόσο οικεία που προσδοκούμε ότι ο σύντροφός μας θα καλύπτει όλες τις ανάγκες μας. Λέγοντας του απλά ένα «σε ευχαριστώ» επειδή έπλυνε τα πιάτα μετά το βραδινό ή επειδή σου χάρισε ένα κομπλιμέντο θα τον κάνεις να αισθανθεί όμορφα. Είναι, επίσης, σημαντικό να εκφράζεις την εκτίμησή σου προς το πρόσωπο του και να δηλώνεις την ευγνωμοσύνη σου που βρίσκεσαι στη ζωή σου.

 

  1. Γυμναστείτε μαζί

Ξέρω πως η hot yoga ή το spinning class είναι, τυπικά, η «απόδραση» σου από την καθημερινότητα και τους ανθρώπους της ζωής σου. Αλλά… οι δραστηριότητες που ανεβάζουν τους παλμούς, απελευθερώνουν ενδορφίνες και θα κάνουν και τους δυο σας χαρούμενους, ενεργητικούς, ενθουσιασμένους. Επίσης, είναι ένας τέλειος τρόπος να κάνετε bonding.

 

  1. Αγκαλιασέ τον

Μπορεί να φαίνεται το πιο basic και απλό πράγμα στον κόσμο, αλλά το σωματικό άγγιγμα είναι αυτό που θα κρατήσει το ρομαντισμό και τη σύνδεση ζωντανά στις μακροχρόνιες σχέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα σωματικά αγγίγματα – ρουτίνα, όπως το φιλί για να πεις «γεια». Εκτός από τα καθιερωμένα, δοκίμασε να τον αγκαλιάσεις εκεί που δεν θα το περιμένει ή απλά να κρατήσεις το χέρι του ενώ βλέπετε τηλεόραση. Η σωματική εγγύτητα μεταφράζεται και σε συναισθηματική οικειότητα.

 

  1. Στείλτου ένα ξαφνικό μήνυμα

Αν είστε χώρια από το πρωί μέχρι το βράδυ, στέλνοντάς του ένα απροσδόκητο και ωραίο μήνυμα στη μέση της ημέρας θα τον εκπλήξεις ευχάριστα και θα αναζωπυρώσεις τον ενθουσιασμό που είχε στην αρχή της σχέσης σας. Μοιράσου μια ρομαντική/αστεία ανάμνηση, πες του ευχαριστώ για κάτι… οτιδήποτε.

Πηγή: https://www.shape.gr/