5 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΤΣΑΛΟ

H εβδομάδα αποτελείται από 7 ημέρες, 168 ώρες, 10080 λεπτά και ο healthy lifestyle coach Άρης Πάτσαλος, σου δίνει λόγους και αφορμές να βρίσκεις 30 λεπτά τη μέρα για να αφιερώσεις αποκλειστικά σε σένα, την υγεία και το σώμα σου.

Γυμναστική

H εβδομάδα αποτελείται από 7 ημέρες, 168 ώρες, 10080 λεπτά. Το να μην βρείτε 30 λεπτά την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα για τον εαυτό σας και την υγεία σας, είναι κατηγορηματικό.  Με μόνο 30 λεπτά την ημέρα μπορείτε να διατηρήσετε μια καλή φυσική κατάσταση και καλλίγραμμο σώμα. Το γυμναστήριο μπορεί να μην είναι η μόνη σας επιλογή. Βγείτε έξω για ένα τροχαδι , μια ποδηλασία, ένα κολύμπι και αυτό θα προσθέσει ένα έξτρα κίνητρο στο να παραμείνετε “active”.

 

Καταναλώνετε αρκετό νερό το οποίο είναι ο καλύτερος τρόπος για αποφυγή κατακράτησης υγρών και φουσκωμάτων.

 

Eat smart

Πολλές φορές  μπορεί  να τρώμε τις σωστές τροφές τις λάθος ώρες με κανένα θετικό αποτέλεσμα. Περιοριστείτε σε μικρά και συχνά γεύματα. Με αυτό τον τρόπο κρατάμε τον μεταβολισμό μας σε εγρήγορση.  Αν σας περιορίζει ο χρόνος  για προετοιμασία  γευμάτων, μην είστε προκατειλημμένες με τα συμπληρώματα διατροφής. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για να επιλέξετε μια καλή εταιρεία παραγωγής.

 

Ύπνος

Ο καλός ύπνος αποτελεί κομμάτι αναπόσπαστο της ζωής μας. Τα αποτελέσματα μετά από ένα καλό ύπνο είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας μέρα.  Εννοείται κιόλας όταν το κορμί μας είναι ξεκούραστο τότε η απόδοση στη γυμναστική είναι πολύ πιο υψηλή.

 

Αποβάλετε το στρες από τη ζωή σας όσο το δυνατό περισσότερο.

Για να το επιτύχετε αυτό, η αερόβια άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ. Η μείωση του στρες συμβάλει πολύ στο να επιτύχετε ένα καλύτερο και υγιείς σώμα. Ο λόγος είναι γιατί το άγχος προκαλεί μια συνεχή ένταση στο μυϊκό μας σύστημα το οποίο αναπτύσσει άμυνες και κρατά το μυοσκελετικο σας σύστημα σε ένταση με αποτέλεσμα να είστε πιο επιρρεπής σε τραυματισμούς, κράμπες και μυϊκούς  πόνους.