4 ΚΥΠΡΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ!

Ο πιο δύσκολος ρόλος, η μεγαλύτερη πρόκληση, το κεφάλαιο της ζωής σου που θα σου αναδείξει πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν ήξερες ότι υπήρχαν!

Το να είσαι μαμά είναι τεράστια ευθύνη και όσα έχεις να δώσεις στο μικρό πλασματάκι που μεγαλώνεις, άλλα τόσα θα πάρεις.

 

Η οργάνωση, οι προτεραιότητες, τα πάντα αλλάζουν. Και ξαφνικά, βλέπεις πως είσαι μια σουπερ γυναίκα που μπορεί να πετύχει τόσα πολλά!

Ειρήνη Λουκά

Η ιδιοκτήτρια των Οπτικών Θεοχαρίδης αφιερώνει αρκετό χρόνο στο κατάστημα, τα ταξίδια και όλες τις υποχρεώσεις που χρειάζονται για να είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τα επαγγελματικά. Την ίδια στιγμή όμως, ξέρει πότε να βάζει παύση και να γίνεται μια σούπερ μαμά!

Σύλβια Μαυροπούλου

Η επιχειρηματίας και influencer Σύλβια Μαυροπούλου βάζει χρώμα στις μέρες μας γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την κάθε μανούλα, εργαζόμενη, πολυάσχολη γυναίκα να μην ξεχνά και να μην παραμελά τον εαυτό της. Και έτσι, μέρα με τη μέρα, η Κύπρια επιχειρηματίας πετυχαίνει ακόμη περισσότερα με την εξυπνάδα και τις επαγγελματικές της κινήσεις! Και την ίδια στιγμή, γίνεται και πάλι παιδί και βλέπει πόσο ακόμη πιο όμορφος είναι ο κόσμος μας μέσα από τα μάτια της μονάκριβης της!

Ελευθερία Γεωργίου

Εγκυμονεί το δεύτερο της μωρό και την ίδια στιγμή υλοποιεί και έναν μεγάλο της στόχο. Το κατάστημα της στην Πάφο το οποίο έχουν αγαπήσει οι γυναίκες από την πρώτη στιγμή.

 

Κρίστη Αγαπίου

Εμπνέει καθημερινά πάρα πολλές γυναίκες μέσα από τη δική της καθημερινότητα και τις μεγάλες αλλαγές με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η Κρίστη Αγαπίου, σιγά σιγά βρίσκει τους δικούς της ρυθμούς προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Και τα πάει περίφημα!

Είναι τόσες πολλές οι γυναίκες που καθημερινά μας βάζουν γυαλιά. Γυναίκες που μας εμπνέουν, που μας δίνουν μαθήματα, που κάνουν τη ζωή των γύρω τους πολύ καλύτερη με την ύπαρξη τους και μόνο.