5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ (ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ)

Μήπως ο αγαπημένος σου θέλει να σε παντρευτεί αλλά για διάφορους λόγους δεν τολμάει να στο προτείνει. Μπορείς να καταλάβεις από τα παρακάτω σημάδια αν θέλει να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί!

#1. Αν σε ρωτάει αραιά και που για το πώς θα ήθελες να είναι ο γάμος των ονείρων σου τότε σίγουρα σκέφτεται να παντρευτείτε και είναι θέμα χρόνου το πότε θα στο προτείνει.

 

#2. Αν σε ρωτάει σε ποια ηλικία θα ήθελες να ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας τότε επίσης είναι μέσα στο μυαλό του το θέμα «Γάμος».

 

#3. Αν αναφέρει το κεφάλαιο «Παιδιά» τότε σίγουρα σκέφτεται σοβαρά για εσάς τους δύο. Ένας άντρας που δεν ενδιαφέρεται να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια θα προσπαθεί να αποφεύγει αυτό το θέμα.

 

#4. Σε έχει γνωρίσει στην οικογένειά του και θέλει να πηγαίνεις μαζί του σε οικογενειακές συνταντήσεις.

#5. Ενδιαφέρεται να περνάει χρόνο με τους δικούς σου και τον νοιάζει αν θα τον συμπαθήσουν; Τότε σίγουρα θέλει να εξελιχθεί η σχέση σας και να καταλήξει στον γάμο.

 

#6. Σου λέει πως θα ήθελε να γεράσετε μαζί; Τότε δεν χρειάζεται να δεις κάποιο άλλο στοιχείο για να καταλάβεις ότι σύντομα θα σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Πηγή: https://www.faysbook.gr/